2777
2789
عنوان

چگونه از وابستگی به شوهر دوری کنیم

845 بازدید | 27 پست

باید بگم که خانما من از امروز تصمیم گرفتم خیلی وابسته به شوهرم نباشم. مثلا هی بهش زنگ نزنم یا مثلا برا خودم برنامه شخصی داشته باشم هدف داشته باشم و براش تلاش کنم دلم میخواد اگر قهر کنه یا بی محلی کنه کمتر برام مهم باشه . 

تصمیمم از دیشب گرفتم ما به خاطر یه کاری رفتیم شهر مون که تو این مدت جدا بودیم از هم و وقتی بعد ده روز اومدیم خونه شوهرم انگار سرد شده رفت تو یه اتاق دیگه خوابید برا اولین بار  و خیلی جو سنگینی بینمون بود . من همش تا این اتفاقا میافته تا دوروز اعصابم بهم میریزه میخوام برام خیلی مهم نباشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نه قهر نبودیم تا سوار ماشین شدیم تا اونجا یه کلمه حرف نزد بهش گفتم چیزیه ناراحتی گف نه. بعدشم که رسیدیم خونه رفت خوابید تو اتاق بهش گفتم بیا اینجا بخواب نیومد رفتم پیشش گفت الاغ چرا نمیفهمی نمیخوام

بچه ها من واقعا ناراحتم از این وابستگی دلم میخواد تنها باشم همش

اره واقعا قبول دارم استقلال مالی باید بگم تا حدودددی دارم البته شغل ثابت ندارم

شغل ثابت مهم نیست حتی از هنرات بتونی درآمد داشته باشی کافیه مثل گلسازی،خیاطی،بافتنی یا خیلی هنرایه دیگه عزیزم

شغل ثابت مهم نیست حتی از هنرات بتونی درآمد داشته باشی کافیه مثل گلسازی،خیاطی،بافتنی یا خیلی هنرایه د ...

تا حدودی درامد دارم ولی باورت میشه همش تو زندگیم خرج شده اصلا پس انداز ندارم

مشکل فقط پول نیست.من کامل استقلال مالی دارم.ولی این نوع رفتار آزار دهندس باید یا کار پیدا کنی یا کل ...

دقیقا من مشکلم پول نیست این رفتارا آزارم میده. هر موقع یه سوالی میپرسم ازش یا صداش میزنم با یه لحن بد و  عصبی جواب میده. انگار خیییلی بودم پیشش زده شده .