2777
2789
عنوان

چگونه از وابستگی به شوهر دوری کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید کمکم وابستگیو بهشون کم کنیم مردا عین خیالشون نیست به خدا ما زنا اینقدر اذیت میشیم 

من وابستگیم خیلی کمه.ولی آدم فک میکنه پس چرا تو این زندگی موندم؟

گرچه خیلی وقتها بهم توجه داره ولی یه مرتبه یه برنامه برا خودش میچینه تنهایی.میرم تو شوک.بعد کلی فلسفه بافی میکنه که نباید اینقدر وابسته باشی

میدونم این رفتارو اگه من باهاش بکنم سر ماه سکته رو زده یا سرطان گرفته.بازم ما زنها خیلی مقاومیم

البته نباید بین تون جدایی باشه جذبش کنید محبتش کنید

من ازبچگی همیشه قوی ومستقل بودم به کسی وابسته نبودم حتی خانواده ووالدینم تومدرسه ودانشگاه وسرکارهمینطوری بودم الانم که پسرم نه ساله است همینطور نوزادم بود روپای خودم بودم همه تعجب میکردند ازچیزی نمیترسیدم خودم انجام میدادم کارام رو همسرمم کمکم نبود و سرکار بودهمیشه وهنوزم سرش شلوغه 

تامیتونی قوی وزرنگ ومستقل وخلاق باش توزندگیت بچه نیستی قهرنکن جذبه داشته باش ووقار امامهربون باش کینه ای نباش بچه بازی درنیار زن ستون خونه است ستون باید محکم باشه تاخونه نریزه

الان 5 سال سه سالم عقد بودم

توصیم بهت آوردن بچه س.دو سه تا.باور کن بچه رو آدمم باهاش عشق میکنه.بزرگم بشه میشه مونس تنهاییت

رو بچه سرمایه گذاری کن

من الان میبینم مادرشوهرم به خاطر وجود دختراش چقدر سرگرمه.مادر خودم تنهاس چون دو تا بیشتر نداشت.منم ازش دورم

من وابستگیم خیلی کمه.ولی آدم فک میکنه پس چرا تو این زندگی موندم؟ گرچه خیلی وقتها بهم توجه داره ولی ...

من شوهرم تنهایی برنامه خیلی نمیریزه و هیچ وقتم بهم نگفته وابسته ای ولی رفتاراش اینطور نشون میده . واقعا من اگر شرایط جداییو داشتم و خانوادم پشتم بود یه روزم نمیموندم پیشش

البته نباید بین تون جدایی باشه جذبش کنید محبتش کنید من ازبچگی همیشه قوی ومستقل بودم به کسی وابسته ن ...

کاملا باحرفای شما موافقم، دلیل اصلی وابستگی پول یا رفتار شوهر نیست، دلیل اصلیش خودمونیم، وقتی قوی باشیم و روی پای خودمون وایسیم برای زندگیمون برنامه و هدف داشته باشیم، و از همه مهمتر هیچکسو مهمتر از خودمون نکنیم به یه آرامشی میرسیم که دیگ کسی نمیتونه ازمون بگیرش

مشکل بیشتر ما خانوما زیادی فکر کردن به شوهرامون و ذره بین گذاشتن روی کاراشونو، وقتی سرمون به کارهای مهم خودمون گرم باشه دیگ انقد کسی برامون مهم نمیشه که کوچکترین بدرفتاریش دلمونو بشکنه

نگاهت به آن بالا باشد... تا دلت از آدمهای این پایین نگیرد...