2777
2789
عنوان

شربت زینک سولفات

190 بازدید | 12 پست

مامانا دکتر به پسرم شربت زینک سولفات داده روزی ۵ سیسی ولی همش به گلوش میپره چه کار کنم ؟بعد تا کی باید بهش بدم الان چند روزی هس دارم‌بهش میدم . واقعا توی قد و وزن و اشتها تاثیر داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چیه ؟پسریک سال ودوماهشه ده کیلوامروزبهداشت گفت ببردکتربراوزن گفتم ویتازینک بگیرم بچت چندوقتشه و ...

پسرم هفت ماه و نیمه اس . اشتها نداره غذاشو که میدم تا ۴ یا ۵ ساعت هیچی نمیخوره حتی شیر  هفت کیلو بود که دکتر بردمش

با قاشق چی بهش بده من دادم زیاد تاثیر نداشت.ولی همچنان میدم بیشتر بخاطر قدش زیادم نده ک رسوب کنه ت ...

با قاشق میدمش یعنی فقط اندازی یه قطره میریزم سر زبونش ولی بازم به گلوش میخوره. با آب میشه رقیقش کرد؟یعنی هر روز ندمش؟

ممنونم همچنین الان یک سال وسه ماهشه ولی بعدازاون اسهال خیلی افت کرد 

بچه ها مریض بشن دیگه اونجوری جای خودشونو نمیگیرن پسر من تا دوماهگی خیلی خوب وزن میگرفت شده بود ۵۸۰۰ ولی بعد از واکسنش مریض شد یعمه هفته هیچی نخورد دکتر میخواست بستریش کنه دیگه . از اون موقع درست وزن نمیگیره الان هفت ماهشه هفت کیلو شده