2777
2789
عنوان

كيا تا حالا بچشون تل داشته بردن پيش تل گيو

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرود میخ آهنین در سنگ  خداحافظ ..خوش باشید با تفکرات پوسیده .. والا علما و بزرگان اسلامی هم ب ...

تل گیر و فال گیر چه ربطی داره به هم؟؟؟

والا خود رهبرمون هم گفتن دغدغه امروز من طب اسلامی  هست

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
میگما اون دکتری که بهش میگی بیسواد میدونی آن سال درس خونده و هزینه کرده تا به اینجا رسیده😐😐😐 حقا ...

اره خیلی درس خونده ولی متاسفانه علمش به اندازه کافی به درد جامعه نخورده روز به روز به قرص و امپولای بیمارا اضافه میشه فقط 

اره خیلی درس خونده ولی متاسفانه علمش به اندازه کافی به درد جامعه نخورده روز به روز به قرص و امپولای ...

بازم بهتر از طب سنتیه...

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
اره  چه طرز فكري داره خيلي وقتا يه بيسواد دوستاي از صدتا دكتر شهري بيسواد تر بهتر  متاسفا ...

واقعا  متاسفم ..طرز تفکر جوون های مملکت که این باشه ..همین هست که هر روز در جا میزنیم و پیشرفت  نداریم ..

شماقبول نداری بروازتاپیک بیرون به دهاتی وروستایی چراتوهین میکنی؟؟؟؟چندتادکترومهندس بهت معرفی کنم که ...

دوست عزیز من نمیدونم چرا متوجه منظورم نشدی ....من مقایسه بین شهری و روستایی  نکردم که بخواد توهین بشه ...بابا منظور من اینه که اون تل گیر که جایی آموزش ندیده چطور میتونه معجزه کنه ....حالا تگیر شما شهری  باشه  یا دوستایی  

واقعا  متاسفم ..طرز تفکر جوون های مملکت که این باشه ..همین هست که هر روز در جا میزنیم و پیشرفت ...

جوامعی که پیشرفت کردن دارن برمیگردن سمت طب قدیم مشکل ما اینه دشمنان و سود جو ها نمیذارن پیشرفت کنیم و طب اصیل خودمون را داشته باشبم

جوامعی که پیشرفت کردن دارن برمیگردن سمت طب قدیم مشکل ما اینه دشمنان و سود جو ها نمیذارن پیشرفت کنیم ...

آفرین به شما...باید دیگه با الاغ برید مسافرت ...دیگه اصلا از علم جدید فاصله میگیریم