زده دمای زیر 30 درجه خب الان دمای خونه ما بیشتر از 23 نمیشه منم گذاشتم کنار سماور که هی میرم و میام تو چشم باشه هرروز بهش بدم..فقط من از دکترش نپرسیدم تا چند وقت بهش بدم.تا وقتی شیشه اش تموم میشه باید بدم؟؟
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
البته فروگلوبین و زینک باهم میدم زینکش آخراشه ولی فروگلوبینش هنوز تموم نشده
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
زده دمای زیر 30 درجه خب الان دمای خونه ما بیشتر از 23 نمیشه منم گذاشتم کنار سماور که هی میرم و میام ...
نمیدونم من اصلا دکتر برا بچم ننوشته.فقط کوچولوم یه مقدار خیلی کم ذخیره اهنش کنه،بخاطر همین گفتن قطره آهن بیشتر بهش بده،پسرمم بدش میاد اصن نمیخوره،اینجا دیدم مامانت این شربتو میدن منم براش خریدم