2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندوناشو سیاه نمیکنه.اشتهاشم خدا رو شکر خوبه.البته یه ده روزی هست دیگه قطره آهن بهش ندادم ازبس اذیتم ...

مرسی براش میگیرم البته یه ده روزیه که شربت ب-کمپلکس ایرانی میدم بهش خواب نداشت اصلاخیلی کم میخوابیدم حالا بهتر شده

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
نمیدونم من اصلا دکتر برا بچم ننوشته.فقط کوچولوم یه مقدار خیلی کم ذخیره اهنش کنه،بخاطر همین گفتن قطره ...

منم بهداشت گفته بخرم ولی چند وقت پیشا بردمش کارشناس تغذیه گفت هم قد هم وزنش خوبه ولی اگه میخوای بده مکمل تغذیه اس

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
دکتر براش نوشته؟

نه بهداشت گفت بخر چون یه مدت کم اشتها شده بود و هیچی نمیخورد

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
زینک ک همون فروگلوبین داره 

میدونم ولی کارشناس تغذیه گفت هردوش رو بدم