2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من اصلا دکتر برا بچم ننوشته.فقط کوچولوم یه مقدار خیلی کم ذخیره اهنش کنه،بخاطر همین گفتن قطره ...

دختر من یه کم کمخونی داره و بد غذاست دکتر گفت اینو بده بهش منم چند روزه گرفتم،ولی شنیدم به دونه ک بدیم شربت تمام شد باز یه چند هفته ندیدم و دوباره شروع کنیم ب دادن

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
البته فروگلوبین و زینک باهم میدم زینکش آخراشه ولی فروگلوبینش هنوز تموم نشده

زینک ک همون فروگلوبین داره 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
دختر من یه کم کمخونی داره و بد غذاست دکتر گفت اینو بده بهش منم چند روزه گرفتم،ولی شنیدم به دونه ک بد ...

دخترت چند وقتشه به خدا پسرم  توی ۲۴ساعت شبانه روز فقط یه بار میخوره همین خیلی لاغر شده

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
چن میخری گلم پسرم ۱۴ماهشه خیلی لاغر شده هیچی نمیخوره فقط اب ودیگه هیچی تاثیری داشته واسه پسرتون؟؟؟

سی و خورده ای قیمتشه.امروز برا اولین بار پسرم خورده وزنشم مشکلی نداره من بخاطر کمبود آهن بهش میدم عزیزم

دخترت چند وقتشه به خدا پسرم  توی ۲۴ساعت شبانه روز فقط یه بار میخوره همین خیلی لاغر شده

دخترم شش و نیم سالشه ،ولی اینو بگیر بده بهش شربت خوبیه اشتها اورم هست 

سی و خورده ای قیمتشه.امروز برا اولین بار پسرم خورده وزنشم مشکلی نداره من بخاطر کمبود آهن بهش میدم عز ...

منم 35گرفتم 

منم 35گرفتم 

من شوهرم دیشب خریده ازش پرسیدم چند خریدی؟ طبق معمول کرایه زبونشو میخواست که حرف بزنه😐😁 بعد از دوسه بار جواب داد چمیدونم،فکر کنم سی سی و خورده ای

سی و خورده ای قیمتشه.امروز برا اولین بار پسرم خورده وزنشم مشکلی نداره من بخاطر کمبود آهن بهش میدم عز ...

اخه میگنکم خونی بی اشتهایی میاره راستی شما دادی دندوناش سیاه نشده؟

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
اخه میگنکم خونی بی اشتهایی میاره راستی شما دادی دندوناش سیاه نشده؟

دندوناشو سیاه نمیکنه.اشتهاشم خدا رو شکر خوبه.البته یه ده روزی هست دیگه قطره آهن بهش ندادم ازبس اذیتم کرد،حالا احساس میکنم دوسه روزه پای چشاش گود افتاده و یه کوچولو بدغذا شده.حالا از امروز شروع کردم شربت بهش میدم