2777
2789

سلام

۳ ماه دیگ ان شالله بچه دومم بدنیا میاد

بچه اولم ۳ سالشه

بنظرتون چ کنمک اولی حسودی نکنه

یا بدش نیاد

بنظرم خانواده شوهر بخان لطف کنن و بزرگه رو همش ببرن خونه خودشون

ولی نمیخام

میخام باهم کنار بیان از اولش

تجربه هاتون و بگین

هرچه کنیم به خود کنیم 

حتما حتما یه اسباب بازی بگیر وزمانی که نی نی رو میاری خونه به بچه بزرگت بده وبگواز طرف نی نی هست خیلی تاثیر داره تو جذب محبتش

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو از طرف بچه واسه بزرگه بخر و اینکه من هروقت کاری داشتم و دخترم خاب بود به پسرم میگفتم شما مواظب خواهر جون باش تا من کارمو انجام بدم

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

من بچه ی سومم رو باردارم.

اون اوایل نوزاد گریه می کرد من و شو شو باید حواسمون بهش می بود،بعضی روزا که نمی تونستم به ب

چه یی اولم توجه کنم،شو شو براش یه اسباب بازی می خرید.من حواسم به نوزاد بود شو شو با دختر بزرگم تویزیون می دید،بازی می کرد و...

من بچه ی سومم رو باردارم. اون اوایل نوزاد گریه می کرد من و شو شو باید حواسمون بهش می بود،بعضی روزا ...

خدا حفظشون کنه بچه هاتو....ولی عزیزم چه اصراری داری هی شوشو شوشو شوشو😩 همسر خیلی کلمه بهتریه واقعا تا شوشو😐