2777
2789

منو شوهرم ۴ ساله ازدواج کردیم تا حالا بدون هم حتی خونه مامان بابامونم نرفتیم تا اینکه چند وقت پیش مادربزرگش از رو صندلی افتاد و همه رفتن دیدنش یه شهر دیگس الا شوهرمو باباش اینم بگم باباش همیشه آویزون ماس موقع جایی رفتن همیشه بهونه میاره که ماشینم خرابه دیروزم زنگ زد که بیا بریم دیدن مادربزرگت شوهرمم گفت خبر میدم به من گفت منم گفتم میخواد بره خودش بره من نمیتونم با یه بچه چند ماهه تو این گرما سر ظهر راه بیفتم برم یه شهر دیگه کسی ام از من توقع نداره چون دفعه پیش که رفتیم بچم گرما زده شد اسهال شدید گرفت شوهرمم گفت خوب تو نیا برو خونه مامانت ما میریم شبم برمیگردیم و رفت حالا من ناراحتم صبم بهش گفتم دیگه باهات جایی نمیام همه جا با مامان بابات برو دیگه مجردی حال کن 

خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی گیر الکی دادی

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

اینکه 4 سال بدون هم جایی نرفتید از نظر من اتفاقا چیز خوبی نیست ..یکی از معایبش همینه که اگر فقط یکبار نخوای اینکارو کنی طلب کار میشه طرف حالا چه زن چه مرد ...بسیار بی منطق بوده حرفتون ..بسیاار