2777
2789
عنوان

چرا اینکار رو کردن

89 بازدید | 11 پست

یک ماهی میشه تو یک موسسه زبان مشغول به کار شدم امروز مدیر اموزشگاه یه دختر ۲۲_۲۳ساله رو گفت بیاد بشینه سرکلاسم گفت تو لیست رزروه دختره حسود سرکلاس ک اومد سلام اینا ک اصلا بعدم مثل هیتلر اومده بود نشسته بود و نگاه میکرد چپ چپ 

چرا اینو فرستادن امتحانی سرکلاس؟

میخوان جایگزین کنن اونو با من؟

من اصلا سرکلاسا چیزی واس بچه ها کم نمیذارم ۴ساعت تایم کامل سرپا میایستم و حتی یه چایی نمیرسم برم بخورم 

نمیدونم این شرایطو داشتین؟

میخواد بیاد جایگزین من شه؟

من خیلی به کارم احتیاج دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل ب خدا

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

هرچه پیش بیاد از شما کاری ساخته نیس اهمییت نده و کارتو عالی ادامه بده 

این از فامیلای مدیر موسسه است اومده پیشت یاد بگیره حالا زورش گرفته تو رنج سنی شماس حسودی کرده😝

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...

ولی اگه مطمین بودی جایگزینته تا دیدی حواسش پرته جای دیگست ماژیک‌و پرت کن تو سرش و بگو فلانی گوشت به من باشه🤫

یاده گچ پرت‌کردن معلمامون بخیر😂

ی چله مشکل گشابردار انشاالله حل بشه مشکلت

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
ولی اگه مطمین بودی جایگزینته تا دیدی حواسش پرته جای دیگست ماژیک‌و پرت کن تو سرش و بگو فلانی گوشت به ...

اگه جایگزین باشه خودم خفش میکنم ماژیک ک دیگه بماند 

میترسم از لجش بره بگه من بد تدریس میکنم

اگه جایگزین باشه خودم خفش میکنم ماژیک ک دیگه بماند  میترسم از لجش بره بگه من بد تدریس میکنم

بهش اهمییت نده نگاشم نکن اصلا بعد فک میکنه واکنشاش برات مهمه