2777
2789
عنوان

رفتارم با پدرشوهرم چطور بود به نظرتون؟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 78 پست
رفتار با پدرشوهرت خیلی دور از ادب بود، بهتره اگه حرفیم هست بزرگترت بهشون میگفتن نه شما که کوچیکتری ...

اخه ادم حرصش ميگيره هميشم ميگن ما چيزي كم نذاشتيم حداقل بدونن كه زبونشون دراز نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه سریااا میان میگن واااای چقد بد جواب دادی تند جواب دادی. ولی بهترین کار رو کردی. رو بدی سوارت ...

موافقم ...ولی دیگه توروت عزیزم و گلم نمیگن براشون بد میشی چون حرف راستو گفتی

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

البته که حرفای ناپسند همسرتون داستانش جداس و باید برخورد جدی بکنی شما اصل رو ول کردی چسبیدی به فرع 

مادر پدرتو ول کردی به رسم و رسوم اهمیت میدی ارزش ادم ب خانوادشه نه مادیات

نميتونم خيلي دوسش دارم حتي بيشتر از پدر مادرم شوهرم در كل ادم خوبيه باهام خوبه دوسم داره همين ي رفتا ...

اگه دوسش داری پس با رفتارهات زندگیت رو خراب نکن. مدل صحبتت با پدر شوهرت مدل صحبت آدم با دوستشه که ازش ناراحته. خوبه که حرفت روبزنی ولی یه کم آرومتر

پدر شوهرا معمولا عروس رو دوست دارن با مهربونی و محبت بیشتر به خواسته هات میرسی

اگرم واقعا شوهرت رو از خانواده ات بیشتر دوست داری چرا برات روز دختر مهم بوده؟ تو زن پسرشون هستی و دختر پدر و مادرت

نمیدونم حق با کی بوده اما منم تو عقد ساکت نشستم هرکاری دلشون خواست کردن کاش از اول مثل تو حرفمو زده ...

بخدا ما براشون تو خونه چه تولدي گرفتيم از بيرون چند نوع غذا شام داديم اينا گفته بودن به شوهرم تولد زنتو بيرون از خونه بگير تولدم ي زنگم نزد يه استيكر تولدت مبارك فرستاد فقط 

يه سري اومدم حرف بزنم خواهرش گفت ساكت هنو چيزي ثبت نشده اين نشون ميده دوس ندارن من عروسشون شم

خیلیییی بی ادبانه بود خیلیییی شما برای چیز میز و کادو ازدواج میکنین؟ باید طوری انتخاب کنی که خودت ...

نه بحثم كادوعه نه چيزي انقد بابام برام گذاشته كه چيزي كم نداشته باشم بحثم ارزشه كه قائل نميشن و اينكه با پرويي تمام طلبكارانه ميگن كه ما هيچي كم نذاشتيم

چون هنوز عقد نکردی میگم ول کن نه اون پسر شوهر بشو هست نه تو 

هردوتاتون با پدر مادر همدیگه قراره ازدواج کنید که خب معلومه آخر عاقبت نداره

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم