2777
2789
عنوان

رفتارم با پدرشوهرم چطور بود به نظرتون؟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 78 پست
برا دخترشون دارن به من كه ميرسه ندارن

نسبتی نداری الان باهاشون عروس آینده 

بعدم عروس کجا دختر خود آدم کجا قابل قیاس نیست

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
بپرس عزيزم

بچه ها من خیلی شیطونم خیلی شوخ تبعم تو جمع خانوادگی جدید رفتارای پدرشوهر عجیب شده ب هر بهونه الکی تنهایی میاد خونم خم میشه بوسم میکنه جوری ک نزدیک لبم و من خودمو میکشم عقب(هیچوقت تو جمع باهام روبوسی نمیکنه)یبار سرما خورده بودم اومد خونمون دوباره اونجوری بوسم کرد بعد بغلم کرد گف میخام سرماخوردگیتو بگیرم.بعد یبارم اومده بود خونمونم تنها از در ک اومد من اومدم درو ببند دستشو توازش وار کشید ب کمرم الان میترسم برم خونشون میترسم بیاد خونمون چیکار کنم؟

>>هرگز تسلیم نشو<<♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميتونم شوهرم ادم خوبيه دوسش دارم و بدون اون نميتونم

آدم خوب به پدر و مادر یه آدمی که دوسش داره فحش نمیده

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
بچه ها من خیلی شیطونم خیلی شوخ تبعم تو جمع خانوادگی جدید رفتارای پدرشوهر عجیب شده ب هر بهونه الکی تن ...

بهت پیشنهاد میکنم یبار ک اومد گوشی تو بزار در حال فیلم گرفتن یا ضبط صدا ک بعدا برات دردسر میشه از من گفتن بود دیدم ک میگم

بهم برن

خودش خوبه منظورت دقیقا چیه؟؟؟؟؟

راه میره و نفس میکشه خوبه؟؟!!

خوب یعنی فهم و شعور .اگه یه ذره دوستت داشت به خانوادت فحاشی نمیکرد.روز تولدتو هنوز که اول راهید یادش نمیرفت یا برات ارزش قایل میشد یه کادو میخرید.اجازه نمیداد خواهرش دخالت کنه.

بهم بزن حتی اگه رابطه داشتید

هنوز ازدواج نکردین اینجورین.فحش و دعوا.ارزش خودتو چرا پایین میاری .وقتی واست کاری نکردین بروسون میاری که واسم بخرین.چه ارزشی داره کادوی اینجوری.بعدش رو نامزدت بیشتر فکر کن.از الان فحش میده؟ الان که باید قربون صدقه بره اینه

و
بچه ها من خیلی شیطونم خیلی شوخ تبعم تو جمع خانوادگی جدید رفتارای پدرشوهر عجیب شده ب هر بهونه الکی تن ...

تو همين ني ني سايت خونده بودم موضوعي مشابه كه به شوهرش و خانواده شوهرش گفته بودو تهش خودش مقصر شده بود و ننگ دروغ گو زده بودن بهش

بخاطر فحش به والدینت ناراحت نیستی بخاطر چهارتا کادو و مناسبت ناراحتی!

فردوسی بزرگ سی سال زحمت کشید تا زبان پارسی را زنده نگه دارد؛ ولی امروز مردم در ارامگاه او فاتحه عربی میخوانند.

قبل اینکه مدرکی داشته باشی به هیچ عنوان جایی حرفش و نزن چون خودت مقصر میشی

بهم برن خودش خوبه منظورت دقیقا چیه؟؟؟؟؟ راه میره و نفس میکشه خوبه؟؟!! خوب یعنی فهم و شعور . ...

تولدم رو كه گفتم خانوادش بودن منظورم وگرنه خودش تمام دوستامو خانوادمو جمع كرد تولد خوبي برام گرفت

بهت پیشنهاد میکنم یبار ک اومد گوشی تو بزار در حال فیلم گرفتن یا ضبط صدا ک بعدا برات دردسر میشه از من ...

صداشو ظبط کردم یبار فرستادم ب شوهرم همه چیو بهش گفتم دیروز رفته بودیم بیرون پدرشوهرم تو چادر خابید مادرشوهرم گف بیا این بالشو ببربده به بابا منم بردم نمیگرف یجوری نگام میکرد آخر منم انداختم جلوش با حرص اومدم ب شوهرم پیام دادم گفتم شوهرم تو ماشین خابیده بود ما زنا هم تو ی کلبه کوچولو ک پنج تا زن بودیم

>>هرگز تسلیم نشو<<♡

اگر این چیزا رو توقع داری..اینا علاقه ای به انجامش ندارن..خوب تمومش کن قرار نیست در تمام زندگیت حرص بخوری..اگر به همسرت علاقه داری و میخوای ادامه بدی باید اینو قبول کنی که زیاد اینا رسم و رسومات رو اجرا نمیکنن..ببین کنار میای یا همیشه میخوای دلخور باشی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای