2777
2789
عنوان

رفتارم با پدرشوهرم چطور بود به نظرتون؟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم حق با کی بوده

اما منم تو عقد ساکت نشستم هرکاری دلشون خواست کردن کاش از اول مثل تو حرفمو زده بودم

اینقد مادرش شعور نداشت به شوهرم بگه تولدش تبریک بگو یا کادو بده حالا واسه دامادش هرسال جشن میگیره

از تند گذشته بود عزیزم

خیلیییی بی ادبانه بود خیلیییی

شما برای چیز میز و کادو ازدواج میکنین؟

باید طوری انتخاب کنی که خودت و شوهرت رو بدون هیچکس در نظر بگیری

ببینی اگه هیچکس نبود و کادو نداد و حمایت نکرد میتونین زندگی کنین؟؟؟

اگر جوابت بله بود ازدواج کنین

اینا ممکنه با تو سر دعوا برای کادو حمایت بهم بزنن

بعدش یه نفر دیگه رو انتخاب کنن از تو پایین تر ولی

همه کاری واسش بکنن!!!دیدم که میگم

ار نظر من پدر مادرا هیچ وظیفه ای ندارن اونم با وضع الان 

توقعات مالی دخترا از خانواده همسر واقعا زیاد و غیر منطقی شده این رسم و رسوما زمانی خوبه ک فشاری ب کسی نیاره و باعث همدلی بشه نه از روی اجبار باشه 

شما تند رفتی از نظر من

اگه عقد نکردی هرگز با کسی که بع پدر مادرت فحش میده ازدواج نکن، چون اون زندگی جهنم میشه

نميتونم خيلي دوسش دارم حتي بيشتر از پدر مادرم شوهرم در كل ادم خوبيه باهام خوبه دوسم داره همين ي رفتارو جديدا كرده اونم ادمي نيس كه نفهمه اشتباهشو اگه بهش بفهموني اين كار اشتباهه تكرار نميكنه