الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین مشکلو دارم ولی با بچه برادرش،نمیدونم ولی من مستقیم بهش گفتم دوس ندارم تااین حد براش مایه بذاری بهترم شد ولی نمیدونم کار درستی کردم یانه،اگرم گوش نکرد یه قهر طولانی بکن باهاش بالاخره مجبوره بیاد منت کشی و دیگه رعایت کنه یکم
زنــدگــے زیبـــا میشہ اگہ نگاهمــون رو زیبــا ڪنیمـ...😊
انشاالله اونا هم برا بچه شما خرج میکنن.از اون گذشته بچه سه ساله مگه شعورش به اون حد رسیده که اصلا معنی موزی بودن رو بفهمه؟چه برسه بخواد عمل کنه.چون بچه خودمم تقریبا سه سالشه و اصلا تو این فازا نیست گفتم
سعی کن خرید و از دست شوهرت بگیری اول رفتارت و کم کم با بچه درست کن بعد مثلا خودت ببرش براش خوراکی بخر هرچی شوهرت خواست بخره بگو بزار با هم بخریم یا بزار من بهش بدم ک رابطم باهاش خوب شه ایتطوزی انتظار خواهر شوهرت هم کم میشه بعد کم کم قطعش کن هر چیزی و با گذشت زمان فقط میتونی تغییر بدی نه یه دفعه
✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
خوراکی روحالا ولش کن هرچند منم حرص میخورم،ولی برا لباس و این چیزا این دفعه که گفت تو هم با لبخند بگو مانیا جون این چیزا رو به بابایی بگو برات بخره،لبخند فراموش نشه
بازبون خوش بهش بگو عزیزم خیلی خوب وقشنگه که انقد مانیارو دوس داری واسش وقت وهزینه میذاری منم خوشم میاد رابطتون رو انقدخوب میبینم اما اون کم کم بزرگ میشه به تو و هزینه کردنت عادت میکنه و تو با وجود زندگی خودمون وبچه هامون دیگه سخت میتونی واسش هزینه کنی و اونم که انتظارداره ازت پس واس جفتتون ناراحتی پیش میاد،ولی بذار سوهرت درحده خوراکی واسش خرج کنه بخای یهو جبهه بگیری بدش میاد وبدترمیکنه اقایون به هیچ وجهه ازخانواده خودشون جدانمیشن پس دقت کن