2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهر

365 بازدید | 18 پست

سلام

من شوهرم خیلی برای بچه خواهرش مایه میزاره هی هر سری ک میبیندش ببردش خوراکی بخره براش هی لباس مباس بخره اما من اصلا خوشم نمیاد انقد خرج بچه خواهرش کنه بچه ۳ سالشه مث ننش موزی هی ننش یادش میده میاد میگه دایی کفش میخوام فلان میخوام مادر شوهرمم ک دگ هیچی هی ب شوهرم میگه دایی سعید برا مانیا اینکارو کن اون کارو کن من اصلا خوشم نمیاد اونقد ناراحت میشمم ک مشخصه رفتارم

ب نظر شما چ کنم؟

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

یه بخش از ناراحتیت طبیعیه 

یه بخششم افراطیه ، مثلا اگه ببره دو‌تا خوراکی براش بخره هیچ اشکالی نداره ولی اینکه لباسو کفششم شوهرت بخره خب این درست نیست

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکلو دارم ولی با بچه برادرش،نمیدونم ولی من مستقیم بهش گفتم دوس ندارم تااین حد براش مایه بذاری بهترم شد ولی نمیدونم کار درستی کردم یانه،اگرم گوش نکرد یه قهر طولانی بکن باهاش بالاخره مجبوره بیاد منت کشی و دیگه رعایت کنه یکم

زنــدگــے زیبـــا میشہ اگہ نگاهمــون رو زیبــا ڪنیمـ...😊 

انشاالله اونا هم برا بچه شما خرج میکنن.از اون گذشته بچه سه ساله مگه شعورش به اون حد رسیده که اصلا معنی موزی بودن رو بفهمه؟چه برسه بخواد عمل کنه.چون بچه خودمم تقریبا سه سالشه و اصلا تو این فازا نیست گفتم

خواهرشوهرم زیاد واسه دخترم چیز میز میخره

ولی دخترم بگه میخوام اصلا

تابلو مادرش میگه به دایی بگو واسه ت بخره چند دفعه شوهرت گوش نده به حرفش تا دیگه نگه

البته شوهرت م باید همکاری کنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

سعی کن خرید و از دست شوهرت بگیری اول رفتارت و کم کم با بچه درست کن بعد مثلا خودت ببرش براش خوراکی بخر هرچی شوهرت خواست بخره بگو بزار با هم بخریم یا بزار من بهش بدم ک رابطم باهاش خوب شه ایتطوزی انتظار خواهر شوهرت هم کم میشه بعد کم کم قطعش کن هر چیزی و با گذشت زمان فقط میتونی تغییر بدی نه یه دفعه

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

بازبون خوش بهش بگو عزیزم خیلی خوب وقشنگه که انقد مانیارو دوس داری واسش وقت وهزینه میذاری منم خوشم میاد رابطتون رو انقدخوب میبینم اما اون کم کم بزرگ میشه به تو و هزینه کردنت عادت میکنه و تو با وجود زندگی خودمون وبچه هامون دیگه سخت میتونی واسش هزینه کنی و اونم که انتظارداره ازت پس واس جفتتون ناراحتی پیش میاد،ولی بذار سوهرت درحده خوراکی واسش خرج کنه بخای یهو جبهه بگیری بدش میاد وبدترمیکنه اقایون به هیچ وجهه ازخانواده خودشون جدانمیشن پس دقت کن

خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲

رو دستش خرج بزار واسه دیگران خرج نکنه ،حساسیت نشون نده بدتر میکنن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
انشاالله اونا هم برا بچه شما خرج میکنن.از اون گذشته بچه سه ساله مگه شعورش به اون حد رسیده که اصلا مع ...

نه خب حرف و میتونه تکرار کنه حرف ننشو ک بعدم که چون اولین نوس انقد لوسه ک بهش میگن خرم سلطان حرف باید حرف اون باشه

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
مانیا خودش ننه بابا نداره حواله ش میدن به شوهر تو😒

وای حالا شوهرمن برای بچه ی یه غریبه خرج میکردخوشم نمیومد.خداروشکر الان بچه خودمون بدنیامیادبی شک خرج اون میکنه😀نی نی بیار

😁