2777
2789
عنوان

خونه ما (نظر بدین)

214 بازدید | 20 پست

بچه ها ی مشاوره بهم بدین

وضع مالی ما اونقد عالی نیست و خونه و زندگیمون لوکس و جدید نیس

قدیمی و ساده ست

من همیشه بابت این موضوع ناراحتم و خیلی از خاسگارای خوبمو بخاطر وضع خونمون رد میکنم..میگم نکنه بیاین ببینن و نخان

بنظرتون سر و وضع ظاهری زندگی خیلی مهمه؟ چیکا کنم؟

سخت بود ولی تونستم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه واسه در و دیوار خونتون خواستگار میاد?وااااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خیلی خیلی اشتباه میکنی..داری به بخت خودت لگدمیزنی وخواستگارای خوبتوازدست میدی..بذاربیان قضاوت باخودشون..درضمن کسی که توروبخوادبخاطرشرایط لوکس هونتون نیست..کسیم که توروبخاطرپول بخوادهمون بهترکه ببینه وبره گمشه

اره من شنیدم ک اول میپرسن سر و وضعشون چجوریه و اینا

حالا کو عکس خونتون?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عکسشو قرار نبود بذارم عزیزم

عه ببخشید فکر کردم گفتی عکس