2777
2789
عنوان

بچه های جاریم کفرمو در آوردن 😣😣😣😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 58 پست
شماهم مثل جاریم هستید دورهمیا که جمع میشیم میریم خونه شون ۷ ۸ تا نوه داریم اصلا براش مهم نیست خرابکا ...

من بیخیال نیستم،به دخترمم خیلی چیزا یاد دادم خونه کسی هم می‌ره به هیچ وجه چیزی خراب نمیکنه چون دوست ندارم حرف پشت سرم باشه ومیگم همه مثه من نیستن هرجا هم میرم کل بچه ها رو دور خودم جمع میکنم ومشغول بازی میشیم مخصوصا وقتی حس میکنم الانه که باهم درگیر بشن،ولی یک‌درصدم ناراحت نمیشم کسی بیاد چیزی بشکنه بپر بپر کنه مگه اون چیزی که داغون کنه رو خیلی دوست داشته باشم اونم عکس العمل نشون نمیدم،فقط رو کتک کاری حساسم ونمیزارم آسیب بزنن به دخترم اونم نه با اخم فقط حواسشون رو پرت میکنم⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بچه خودتم ریخت و پاش نداره؟من دخترمم شیطونه همش درحال جمع کردنم میگم نهایت مهمون میاد ۳برابر بیشتر ب ...

نه اصلااا پسرم ۱۸ ماهشه عادت کرده فقط با به وسیله بازی میکنه خسته میشه میبره میندازه تو اتاق تو سبد اسباب بازیش  یه وسیله دیگه میاره البته مهمون میاد پذیرایی داره خستگی داره دیگه برن ۳ساعتم اسباب بازی جمع کنم زوره

اً

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه م ریخت و پاش داره اما نمیزارم وسایلوش از اتاق بیاره بیرون بیاره بهش میگم ببر اتاقت بازی کنسه ...

باشما نبودم عزیز،با اون کاربری بودم که گفت قفل میکنم در اتاق رو

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه اصلااا پسرم ۱۸ ماهشه عادت کرده فقط با به وسیله بازی میکنه خسته میشه میبره میندازه تو اتاق تو سبد ...

خیلی خوبه،حقیقت دختر من خودشم شیطونه بااینکه سه سال ونیمه اس همه جارو منفجر میکنه،البته تو خونه خودمون ومادرم فقط چون بقیه جاها بهش یاد دادم که صاحب خونه رو اذیت نکنه یا اگه ریخت وپاش کنه سعی میکنم باهم مرتبش کنیم،

خیلی خوبه،حقیقت دختر من خودشم شیطونه بااینکه سه سال ونیمه اس همه جارو منفجر میکنه،البته تو خونه خودم ...

منم فعلا بچم کوچولو هستش انشالله سال دیگه فک نکنم بتونم این ترفند رو بکار بگیرم ولی خب سختمه آخه خونم بزرگه 😣دعا کنید شوهرم اینو بفروشه بریم یه حیاط دار بگیریم و نقلی

اً
چرا بچه م ریخت و پاش داره اما نمیزارم وسایلوش از اتاق بیاره بیرون بیاره بهش میگم ببر اتاقت بازی کنسه ...

بچه باید خمیر مایه نظم داشته باشه من خودم واقعا به نظم ونظافت اهمیت میدم عکس منزلمم تو خیلی تاپیک ها گذاشتم ولی دخترم به شوهرم کشیده و دوتا آدم بی نظمن،خیلی با بازی وشعر ومهربونی سعی میکنم بهش نظم یاد بدم ولی فعلا پیشرفتش خوب نبوده منم هرشب که می‌خوابه همه جارو مرتب میکنم ماهی یه بارم کارگر میکیرم

منم فعلا بچم کوچولو هستش انشالله سال دیگه فک نکنم بتونم این ترفند رو بکار بگیرم ولی خب سختمه آخه خون ...

ایشالا که منظم میمونه دختر من ۱۸ماهشم بود نظم نداشت 😀😀ایشالا که هرچی خیره پیش بیاد

من بیخیال نیستم،به دخترمم خیلی چیزا یاد دادم خونه کسی هم می‌ره به هیچ وجه چیزی خراب نمیکنه چون دوست ...

عزیزم بخدا نمیخواستم ناراحتت کنم منظورمو بد برداشت نکن 

آخه جاریم مثل شماست اصلا با بچه ها کاری نداره وقنی میریم خونشون منظورمه دوست داره بهشون خوش بگذره 

ناراحت نشی گلم 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
منم فعلا بچم کوچولو هستش انشالله سال دیگه فک نکنم بتونم این ترفند رو بکار بگیرم ولی خب سختمه آخه خون ...

ایشالا عزیزم

بچه ها که بزرگتر میشن مشکلاتشونم بزرگتر میشه 

بچه باید خمیر مایه نظم داشته باشه من خودم واقعا به نظم ونظافت اهمیت میدم عکس منزلمم تو خیلی تاپیک ها ...

اره خب بچه ها باهم فرق دارم تنش سالم باشه گلم 

عزیزم بخدا نمیخواستم ناراحتت کنم منظورمو بد برداشت نکن  آخه جاریم مثل شماست اصلا با بچه ها کار ...

ناراحت نشدم 😁حرف بدی نزدی که،ولی از من به شما نصیحت سعی کن یه کم بی خیال باشی،نمیگم ادب ونظم یاد نده به بچه ات ولی سخت نگیر به خودت دنیا میگذره 😍😍😍😘😘😘😘

ناراحت نشدم 😁حرف بدی نزدی که،ولی از من به شما نصیحت سعی کن یه کم بی خیال باشی،نمیگم ادب ونظم یاد ند ...

فداتم که 

چشم سعی میکنم خودمم دوستددارم یکم بزنم به بیخیالی 

واییییی خدا من بودم دیوانه میشدم خوشبحالت  اخه مادرش نباید عقلش برسه بگه به بچه ش کنترلش کنه&n ...

اخه میگه من هرکی به بچم چیزی بگه و بچم شلوغی کنه به یه ورم میزنم بذار انقد بگن تا خسته شن

خب من چی بگم😐😐😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری