2777
2789
عنوان

بچه های جاریم کفرمو در آوردن 😣😣😣😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 58 پست
چقدر از این مادرهای بی فکر و بی خیال حرصم میگیره بابا خوب جلوی بچه ات رو بگیر . حالا کسی هم به بچشون ...

اره بخدا 

من میرم خونه شون بچه مو کنترل میکنم خراب کاری نکنه اما از شانس گندم 😣😣😣😣

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه نیست همسرم از اون حساب میبرن  لجم میگیره اینهمه

دختر خاله منم دوتا پسر خیلی شیطون داره مخصوصا کوچیکه که افتضاحه،اسباب بازی بترکونن و خونه رو به گند بکشن عین خیالم نیست ولی بخوان به دخترم آسیب بزنن مداخله میکنم

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چه کار خوبی میکنی من اصلا روم نمیشه،مخصوصا در اتاق بچه ام،البته دلمم نمیاد در اتاق دخترمو قفل کنم هر ...

نه والا چندبار که اینکار رو بکنی عادتت میشخ چون حوصله جمع کردن ریخت و پاشا رو ندارم

اً
دختر خاله منم دوتا پسر خیلی شیطون داره مخصوصا کوچیکه که افتضاحه،اسباب بازی بترکونن و خونه رو به گند ...

من حرص وسیله نمیزنم ولی اینکه نمیزارن پسرم با وسایل خودش بازی کنه وسایل خونه رو میزنن داغون میکنن دیگه حرصم میگیره 

اومده خونه شما استراحت😠 یا بهش بگو .یا خودت بچه ها رو دعوا کن

اره انگار 

بخدا پسر کوچیکش ساعت ۷ صبح بیدار شده داد و بیداد تو خونه ینی با سردرد بیدار شدم 

من حرص وسیله نمیزنم ولی اینکه نمیزارن پسرم با وسایل خودش بازی کنه وسایل خونه رو میزنن داغون میکنن دی ...

آخه اونا بزرگترن این طبیعیه،دختر منم نمیزارن با وسیله هاش بازی کنه الان که بزرگتر شده حق خودشو میگیره،پایه مبل منو زدن شکستن حین بازی،نمیدونم چرا ناراحت نشدم🤔😐😐😐شایدم من غیر عادی ام،آخه پسر بچه آن و ذاتا شیطونن ،البته من خیلی به بچه ها آزادی میدم هرکی میاد خونه ام حال می‌کنه😁😁😁انگار شهر بازیه،دختر خودمم شیطونه البته وخیلی خرابکار منم انگار ریلکس شدم دیگه 

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه والا چندبار که اینکار رو بکنی عادتت میشخ چون حوصله جمع کردن ریخت و پاشا رو ندارم

بچه خودتم ریخت و پاش نداره؟من دخترمم شیطونه همش درحال جمع کردنم میگم نهایت مهمون میاد ۳برابر بیشتر بهم میریزه دیگه

آخه اونا بزرگترن این طبیعیه،دختر منم نمیزارن با وسیله هاش بازی کنه الان که بزرگتر شده حق خودشو میگیر ...

شماهم مثل جاریم هستید دورهمیا که جمع میشیم میریم خونه شون ۷ ۸ تا نوه داریم اصلا براش مهم نیست خرابکاری بچه ها 

خوشبحالتون هم خودتون راحتید هم دیگران 

بچه خودتم ریخت و پاش نداره؟من دخترمم شیطونه همش درحال جمع کردنم میگم نهایت مهمون میاد ۳برابر بیشتر ب ...

چرا بچه م ریخت و پاش داره اما نمیزارم وسایلوش از اتاق بیاره بیرون بیاره بهش میگم ببر اتاقت بازی کنسهی میکنم از بچگی بهش یکم نظم یاد بدم

وای مث منی دقیقا ولی شوهر من حسابی دعواشون میکنه منم خودم دعواشون میکنم‌والا ی زن عمو مظلوم‌گیر او ...

دقیقا مثل من 

من بهشون تذکر میدم فقط دو دقیقه س دوباره شروع میشه😣😣😖😖