2777
2789
عنوان

يه شماره با اكانت مشكوك😣فك كنم خودشه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 60 پست
بنظر من بخودش بگو نزار چیزی در خفا بمونه چون تو حق انتخاب داری تو باید همه جوانب و در نظر بگیری  ...

خب به خودش هم بگم

اگه اكانت مخفي از من داشته باشه كه حقيقت رو بهم نميگه

ميپيچونه و ميگه مال من نيس خب

توكل بر خدا...♥️

چه پیگیر 

ول کن شاید شماره یکی دیگ اس

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب یکی بسپر یکی دوتا پی ام بده ب طرف ببینه چی میگه پسره یا چی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ب یکی بسپر یکی دوتا پی ام بده ب طرف ببینه چی میگه پسره یا چی

از چه طريقي؟!؟

اخه خب يهو بره ب يه شماره پيام بده شك ميكنه طرف خب

مخصوصا اين اقا كه خيلي تيزه

بايد يه شگردي باشه بهش پي ام بدن

توكل بر خدا...♥️
😁😁 چرا ولي اخه عكساي عجيب و غريبه مث اين

خواهرش چن سالشه؟دخترا تو سن بلوغ ازین عکسا میزارن،خواهرمنم ۱۳سالشه یه باریه همچین عکسی گذاشته بود

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
از چه طريقي؟!؟ اخه خب يهو بره ب يه شماره پيام بده شك ميكنه طرف خب مخصوصا اين اقا كه خيلي تيزه باي ...

آیدی نداره؟؟ دلیلی نداره ب تو شک کنه اکانته دیگه ممکنه دست هرکی بیفته یبار یکی پی ام بده مخصوصااگه آیدی داشته باشه کمتر شک میکنه میتونیم بسپری ب کسی زنگ بزنه ازطریق تل

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤