2777
2789
عنوان

يه شماره با اكانت مشكوك😣فك كنم خودشه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیدی نداره؟؟ دلیلی نداره ب تو شک کنه اکانته دیگه ممکنه دست هرکی بیفته یبار یکی پی ام بده مخصوصااگه آ ...

شاید این عکسا رو پسره میزاره برای مادرش

منم خودم پروفایل مادرمو عوض میکنم و بنده خدا براش مهم نیس

ايدي هم نداره😫😫😫😫

خو پ ب خودش بگو ببین چی میگه پیچوندن این قضیه اونقدرام راحت نیس اگه خط مامانشه پروفایل پسرونش و اون گوریل انگوری چی میگه پ

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بچه نداره؟این عکسا پروفایل یه بچس،یا مادرشوهرت عاشق فیلمه😁،در کل یه مرد به قول تو تیز اینا رو نمیزا ...

😂😂😂😂

چي بگم والا

اخه روحيه پسره هم اونطوري نيس كه همچين عكسايي بزاره

تو تناقض گير كردم

ولي كسي ديگه هم تو خانواده اشون به ذهنم نميرسه همچين عكسايي بزاره😶😢

توكل بر خدا...♥️
شاید این عکسا رو پسره میزاره برای مادرش منم خودم پروفایل مادرمو عوض میکنم و بنده خدا براش مهم نیس

اینم ممکنه ولی آخه مادر و دختر فرق میکنه رابطشون تو عکسیم بذاری ی چی معقول گل و بلبلی دلنوشته ای چیزی میذاری دیگه اون برداشته عکس بوزینه گذاشته پروفایل مامانش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خو پ ب خودش بگو ببین چی میگه پیچوندن این قضیه اونقدرام راحت نیس اگه خط مامانشه پروفایل پسرونش و اون ...

ميدونم ب خودش بگم

اگه مال خودش باشه ي جوري ميپيچونه

ولي بنظرت خوب نيس مامانم با شماره خودش پيام بده ب اون شماره؟يا ضايع اس؟

مثلا بگه خواستين بياين ادرس رو براتون بفرستم و...

نميدونم گيج شدم كلا

توكل بر خدا...♥️
اینم ممکنه ولی آخه مادر و دختر فرق میکنه رابطشون تو عکسیم بذاری ی چی معقول گل و بلبلی دلنوشته ای چیز ...

اره دقيقا

همش اينطوري عجيب و غريبه

اصلا ترسناك هستن

اينقدر ذهنم درگيررررررره كه نگو

توكل بر خدا...♥️
ميدونم ب خودش بگم اگه مال خودش باشه ي جوري ميپيچونه ولي بنظرت خوب نيس مامانم با شماره خودش پيام بد ...

وای نه اصلا،آدرس خواست خودش زنگ میزنه،خودت کوچیک نکنی بگن چسبیدن بهمون

😂😂😂😂 چي بگم والا اخه روحيه پسره هم اونطوري نيس كه همچين عكسايي بزاره تو تناقض گير كردم ولي ك ...

ای بابا تو هم خیلی بد بین نباش از خودش بپرس بگو پروفایل مامانتو دیدم خیلی تعجب کردم😁خودش برات توضیح میده

یه با دختر خالم با شماره مامانم تل نصب کرده بود ممکنه اینم همینطوری یکی دیگه نصب کرده باشه

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
ميدونم ب خودش بگم اگه مال خودش باشه ي جوري ميپيچونه ولي بنظرت خوب نيس مامانم با شماره خودش پيام بد ...

خب اگه مامانتم پیام بده دست دوس پسرت باشه میبره نشون مامانش میده بازم مامانش جواب میده یااگرم ی درصد اکانت دوستش باشه خودشون یجوری میپیچونن ک من بیشتر ب مورد یک فک میکنم میخای بفهمی باید با ناشناس بری جلو تازه اونم باید یاخودت خط بگیری بری توکارش یایکی ک بش اعتماد داری اگه آیدی داشت بهتر بود

اره دقيقا همش اينطوري عجيب و غريبه اصلا ترسناك هستن اينقدر ذهنم درگيررررررره كه نگو

خخخخ ببین اگه بپیچونه هم طوری نمیپیچونه ک نتونی متوجه شی هرچی بگه دروغ راستش معلومه از خودش بپرس این ک بااین خط بت زنگ زدن خودشم حتمامیدونه این پروفایلا و اکانت برات میاد پ حتما ی جوابیم براش داره