2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چی کار می کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 40 پست
کلاادم احساسی نیست الانم اگه حرف دلموبهش بزنم منومسخره میکنه ومیگه توبچه ای تواین شبایکبارم شب نیومد ...

عزیزدلم تو همه زندگی ها سردی پیش میاد بانو

احتمالا ذهنش درگیر یه چیزیه

درست میشه انشاءالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضرت یار مگه شوهره؟ عجبا🙁 منم مثل خیلی از خانوما خودم سرکار میرم میتونم هرچی که میخوام خودم بخرم و ...

فکر کردم منظورت به شوهرته

من کلا خیلی کم پیش میاد از شوهرم گله کنم یا میخره یا نمیخره تامام

باورکن من همه ی این کاراروکردم حتی یک بوسمم نکرده ازوقتی زایمان کردم حتی اون جای خوابشوجداکرده شمانم ...

همسر منم بعد از بدنیا اومدن بچه همینطوری شده بود. کاملا خودش رو می کشید کنار. باورت میشه چقدر دعوای الکی و بیخود داشتیم سر این. تا اینکه بعدپنج ماهگی دخترم کم کم مثل قبل شد

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار❤❤❤
عزیزدلم تو همه زندگی ها سردی پیش میاد بانو احتمالا ذهنش درگیر یه چیزیه درست میشه انشاءالله

اره ماالان چندوقته همینجوریم همشم تقصیراونه دیگه من دلم فقط به بچه هام خوشه ولی اعصابم داغونه

عشقم پسرم ودخترنازم 
همسر منم بعد از بدنیا اومدن بچه همینطوری شده بود. کاملا خودش رو می کشید کنار. باورت میشه چقدر دعوای ...

نمیدونن یه زن دلش به همین احساساخوشه وگرنه خل نیست بره حمال یکی دیگه بشه وبچه بیاره براش 

عشقم پسرم ودخترنازم 
شوهر منم باور کن هیچوقت یادش نیست..اصلا تو فاز رمانتیک بازی نیست...توی این سه سال ک ازدواج کردم حتی ...

تو چیکار کردی؟ ناراحت نیستی از این وضعیت

بانو خودت دست رو پیش میگرفتی میدیدی دست خالی اومده می‌گفتی میدونم امروز چون داداشم اومده از برنامه ت ...

آخه تبریک هم نگفت خودش. خیلی بیشعوره

تو چیکار کردی؟ ناراحت نیستی از این وضعیت

نه والا..آخه خودمم خیلی برام اهمیتی نداره😂..همین قدر ک شوهرم واقعا خوب و خوش اخلاقه و عملا دوست داشتنش و عشقش بهم ثابت شده کافیه واسم...سخت نگیرین بابا..مثل من باشین😁😁😁

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
آخه تبریک هم نگفت خودش. خیلی بیشعوره

خب یادشون میره

من خودمم سرم خیلی شلوغه واقعا تا حالا شده تولد شوهرم یادم بره و خودش یادآوری کرده مردا که هیچی دیگ

مهم اینه که شما از روز تولدت کنار همسرت لذت ببری حالا اون یادش رفته تو یه جوری ازش کادو بگیرو با روی خوش برنامه های خودتو اجرا کن تا لذتشو ببرین جفتتون

برا دفعه بعدم همین الان بهش بگو مناسبتای بعدی هر کدوم یادت بره باید یه جریمه سنگین دارم مثلا حتما باید بریم سفر یا برام فلان چیزو بخری تا حواسشو جمع کنه

با زبون خوش همه کار میشه کرد ولی با قهر و دلخوری فقط اعصابتون خورد میشه