2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چی کار می کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 40 پست
 دیگه ساعت یازده بود که گفتم بهش دستت درد نکنه امروز و یادت نرفته بود. اولش از در مسخره بازی و ...

بانو خودت دست رو پیش میگرفتی میدیدی دست خالی اومده می‌گفتی میدونم امروز چون داداشم اومده از برنامه تولد عقب افتادیم ولی بجاش باید اخر هفته ببریم فلان بازار اون پیرهن خوشگله ای که دوست دارم کادو برام بخری بعدشم دور دور و شام بیرون

بابا مردا حوصله این برنامه ریزیارو ندارن خودت برنامه بریز

شوهر منکه ماه هایادش میره یه کلمه محبت آمیزبه زبون بیاره درحالی که من براش کم نمیزارم تاحالابهم نگفنه قربونت برم .چندماهه نگفته دوستت دارم زایمان کردم یکبارم حتی نگفت اخی طفلکی چه سختی ای کشیده عشقم ونفسم و.....که دیگه عمرابگه.

عشقم پسرم ودخترنازم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ساعت یازده بود که گفتم بهش دستت درد نکنه امروز و یادت نرفته بود. اولش از در مسخره بازی و ...

شوهرت راست میگه اون هرروز برای تو کارمیکنه.باور کن اخلاق اکثر مردها همینه.اونا دنیارو از دریچه دید خودشون میبینن . فقط بعضیاشون با غر یا حرف منطقی یا ... راضی میشن کمیم از دزد همسرشون ببینن.

ازبی مهریش دیگه دلم گرفت رفتم تولاک خودم حالااگه ازاون وربرای چیزای دیگه زبون نداشته باشه یه چیزی ازاون وریکسره دستورویک سره ضایع کردن من .خیلی دلم گرفته تازگیااینجوری شده خستم به خدا

عشقم پسرم ودخترنازم 

ولی خودم امسال واسه خودم یک عالمه هدیه تولد گرفتم. هیچی دیگه صبح که پاشدم دیدم شوهرم نیست. دیدم به گوشیم هم پیام داده :سلام عشقم خانمم تولدت مبارک ایشالله سالهای سال با سلامت در کنار من بمونی و کمکم کنی.بابت بی حوصلگی های دیشب عذرخواهی" منم دیگه خیلی خانومی کردم و جواب دادم: سلام، مرسی. باشهتا ببینیم بعدا عملی چجوری جبران میکنه. خیلی وقت ها با خودم فکر میکنم این که تو این همه سال عوض نشد قطعا از این به بعد هم عوض نمیشه دیگه. من مجبورم به همین کارا راضی باشم؟ آخه منم جوونم. احساس دارم. دلم یه زندگی رمانتیک میخاد. یه ذره عشقبازی. هر چند می دونم خیلی چیزاش خوبه ها. ولی واقعا نمیتونم مثل پیرزن ها زندگی کنم. با زندگی های فشن استایل های اینستا و ... کاری ندارم همین دور و بری هام رو که می بینم کافیه. چرا آخه. کاش می دونست با چه کارهای کوچیکی میتونه دل منو به این زندگی گرم کنه. کاش...

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار❤❤❤
شوهر منکه ماه هایادش میره یه کلمه محبت آمیزبه زبون بیاره درحالی که من براش کم نمیزارم تاحالابهم نگفن ...

اقا شما چرا نمتونین خودتون حرف بذارین تو دهن شوهراتون تا اوناهم یاد بگیرن کم کم

من یه غذام خوشمزه تر میشه ده بار جلوش میگم وای بانو عجب دستپختی گل کاشتی من اگ مرد بودم همچین زنی میداشتم روسرم حلوا حلواش میکردم انقدر میگم که خودش بخنده میفته و اونم دفعه های بعد قبل اینکه من شروع کنم لزم تشکر میکنه و تعریف میکنه

یا یکسره برا خودم ماچ میفرستم تو اینه و قربون صدقه میرم

شما زایمان کردی از هر چهارتایی که قربون صدقه بچت میری دوتاش قربون صدقه خودت برو که عجب زنی عجب گل دختر یا گل پسری داره بعد ببین شوهرت چقدر فرق میکنه نوع حرف زدنش باهت

بعضی اقایون این کلمات رو تو دایره واژگانیشون ندارن واقعا باید خودتون یادشون بدید

اقا شما چرا نمتونین خودتون حرف بذارین تو دهن شوهراتون تا اوناهم یاد بگیرن کم کم من یه غذام خوشمزه ت ...

باورکن من همه ی این کاراروکردم حتی یک بوسمم نکرده ازوقتی زایمان کردم حتی اون جای خوابشوجداکرده شمانمیدونی من اینقدرادم احساسی هستم ومهربون حتی یه شب رفتم بوسش کنم نازم کنه خودشوکشیدعقب ومن بادل پراومدم تواتاق وخوابیدم 

عشقم پسرم ودخترنازم 
 ولی خودم امسال واسه خودم یک عالمه هدیه تولد گرفتم. هیچی دیگه صبح که پاشدم دیدم شوهرم نیست. دید ...

خب عزیزجان این کارهای کوچیک رو بهش بگو

اصلا یه لیست کار بنویس رو کاغذ چشماشو ببند بگو چون برا تولدم هیچ کار نکردی یکی رو بردار هرچی توش بود باید برا تولدم اجرا کنی

کلاادم احساسی نیست الانم اگه حرف دلموبهش بزنم منومسخره میکنه ومیگه توبچه ای تواین شبایکبارم شب نیومدببینه این بچه نمیخوابه من خسته ام یه ذره ازم بگیرتش ازاین همه بی درکیش خسته شدم

عشقم پسرم ودخترنازم 
همین که سایه حضرت یار رو سرته خودش بهترین کادوئه!!!     شوخی کردم حق داری شوهرمنم اینطوری ...

حضرت یار مگه شوهره؟ عجبا🙁

منم مثل خیلی از خانوما خودم سرکار میرم میتونم هرچی که میخوام خودم بخرم ولی نمیشه که. آدم از طرف مقابلش هم یه انتظارایی داره دیگه

باورکن من همه ی این کاراروکردم حتی یک بوسمم نکرده ازوقتی زایمان کردم حتی اون جای خوابشوجداکرده شمانم ...

عزیزم شاید یه چیزی ذهنشو درگیر کرده

ذکر رسول الله رو زیاد تو خونه بگین

پیامبر مظهر رحمت هر دو عالمه

گفتن اسمشون و صلوات باعث میشه محبت واقعی تو خونه ایجاد بشه

کلاادم احساسی نیست الانم اگه حرف دلموبهش بزنم منومسخره میکنه ومیگه توبچه ای تواین شبایکبارم شب نیومد ...

حق داری عزیزم. واقعا آدم باید یه چیزایی رو ببینه که دگرم زندگیش بشه دیگه