2777
2789
عنوان

شوهر بدغذا😒

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 42 پست
والا همسر منم همینه تعداد غذاها محدوده و خیلی زود دوباره غذای تکراری میخوریم... ولی خب خداروشکر او ...

منم فقط اون چنتايي كه دوس داره براش درست كنم ميخوره 

خسته ميشه خب ادم چقد غذا تكراري بزارم مثلا من دلم قرمه سبزي ميخاد ولي نميخوره دلم باقالي پلو ميخاد ولي تو پلو سبزي باشع نميخوره اي خداااا 😫😫😫😫😫😫😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=97013757]والا ناز و اداش فقط برا من خونه مامانش سنگم بزارن با جون و دل ميخوره به به چه چه ميك ...

بخدا خونه مامانش مرغ آب پز سفيد بي رنگ و بدون چاشني كه بو ضخم ميده ميخوره اخرشم كلي تشكر ميكنه 

ولي من هزارتا چيز به مرغم ميزنم كه بو ضخم مرغ بره هرمدل مرغي براش درست كردم ولي باز موقع خوردن يه بهونه اي مياره و با غرغر ميخوره غذارو 

مامانش كه هرچي ميزاشت جلوش ميخورد با اينكه واقعا از نظر من بد مزه بود حتي اگه مادرش نون و رب ميزاشت ...

خب بهش بگو اگر غذاهامو دوست نداری برو خونه مامانت بخور

اینجوری  به من بی احترامی میشه با عشق برات غذا درست میکنم و شما نمیخوری

حتی اگر غذام بد مزه بود بخور ولی خب ایراداتش بهم بگو که سلیقه ات بدونم و به مرور درستش کنم و هرجاشم که خوب بود بهم بگو...

منم به همسرم اینجوری گفتم مثلاً می‌گفت گوشتش خوب پخته شده ولی من دوست دارم ترش تر باشه یا مثلاً با ماهی عدس پلو باشه بیشتر دوست دارم و....

منم سعی کردم نزدیک کنم به ذایقه اش جوری که امشب خونه مامانش شام خوردیم برگشتیم خونه گفت غذاش خوشمزه نبود به زور خوردم اصلا بهم نچسبید یکم تنقلات بیار سیر شم...

منم فقط اون چنتايي كه دوس داره براش درست كنم ميخوره  خسته ميشه خب ادم چقد غذا تكراري بزارم مثل ...

آره واقعا سخته

منم بهش میگم خب مثلاً من فسنجون دوست دارم میگه خب برا خودت درست کن ... میگم دو نفر آدم زوره دو مدل غذا درست کنم....

عجب....بگو از همون بیرون بگیر تا پولت خرج کنی حسابی به دلت بچسبه.

منم واقعا حرصم ميگيره غذاهايي كه درست كردمو ميريزم دور گفتم شايد با اين كارم بهش بر بخوره ولي ديدم اصلاااا براش مهم نيست 😫

مرسي عزيزم از راهنماييت انجامش ميدم حتما 

ان شاالله که نتیجه مثبت بگیری

بخدا خودم جات بودم میدونم چی میکشی با این وضع آدم خسته میشه

من حتی خیلی غذاها خونه مامانم درست میکردم داره یادم میره  

آره واقعا سخته منم بهش میگم خب مثلاً من فسنجون دوست دارم میگه خب برا خودت درست کن ... میگم دو نفر آ ...

ديگه منم غذاهاي مورد علاقمو بايد برم پيش مامانم اينا بخورم  چون شوهرم كاملا سليقه غذاييش با من فرق داره