2777
2789
عنوان

همرو که میگید بد😂😂خدایی مردای کدوم شهر خوبن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 76 پست
حقم داشتن شما طبق رسوم خودتون جهیزیه میدین دیگه چه فرقی میکنه رسم اونا چیه؟ رسم جهیزیه ندادنشون ب ...

شما یک عدد خواهر شوهر پنهان در سایتی😂😂😂شوخی کردماااا😁😉

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مردای لر بختیاری هیزن خیلی کم ادم پاک و چشم پاک دارن.خودم بختیاریم جبهه نگیرن بختیاریا حقیقت رو گفتم ...

وای نه🤔

ولی به چشم برادری 😉😂

مردای بختیاری از نظر قد و هیکل و قیافه خوبن

هممون سعی میکنیم یکیو فراموش کنیم🤐😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردای یزدی یه ویژگی که دارن اینکه فقط زن خودشونو دوس دارن

ما استاد یزدی داشتیم یه پیرمرد که خدا ازش نگذره زن داشت چشش دنبال بقیه دخترا هم بود ... از یکی هم خواستگاری کرد ‌...

پس بنظرم به شهر ربطی نداره

به ذات آدما و تربیت خانوادگی ربط داره

ممنون گلم  اره ما راهمون خیلی دوره بهم اما براش مهم نیس من فقط یه چیز اذیتم میکنه اونم صمیمیت ...

ببخشید صمیمیت تا چه حد مثلن؟؟؟

پوشش؟؟یا رفتاری؟؟؟

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
ما استاد یزدی داشتیم یه پیرمرد که خدا ازش نگذره زن داشت چشش دنبال بقیه دخترا هم بود ... از یکی هم خو ...

پیر مرد یزدی چش هیز خدا نگذره ازت😁

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ببخشید صمیمیت تا چه حد مثلن؟؟؟ پوشش؟؟یا رفتاری؟؟؟

رفتاری مثلا عادت کرده همش باهاش ثحبت کنه ومشکلات زندگیشم بگه یه جورای شوهرش بهش کم نوجه و این اقا هم خواسته مثلا همدردی کنه باعث شده زن داداشش عادت کنه الانم من که گفتم خوشم نمیا قیول کرد که حرفم منطقی ولی میگه زمان بده من حلش کنم راستش ما باهم هیچ مشکلی نداریم جز این یه مورد که خیل ناراحتم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

تا جایی که من دیدم مردای شمالی خوبن

زن دوست هستن و تو خونه هاشون حرف حرف زن هست

و زیاد گیر و غیرتی هم نیستن

خصوصاااا گیلانی ها

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
ما استاد یزدی داشتیم یه پیرمرد که خدا ازش نگذره زن داشت چشش دنبال بقیه دخترا هم بود ... از یکی هم خو ...

همه چی استثنا هم داره

کلا مردهای سخت و سردی هستن

💖 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده 🤲
تا جایی که من دیدم مردای شمالی خوبن زن دوست هستن و تو خونه هاشون حرف حرف زن هست و زیاد گیر و غیرتی ...

والا شوهر دوست من شمالی بود

خییییییلی مشکل داشتن

مادرشوهرش میگفت تو باید کار کنی ما رسممونه به مرد زیاد فشار نمیاریم واسه خرج خونه😐

هممون سعی میکنیم یکیو فراموش کنیم🤐😔
رفتاری مثلا عادت کرده همش باهاش ثحبت کنه ومشکلات زندگیشم بگه یه جورای شوهرش بهش کم نوجه و این اقا هم ...

من شوهرم با زنداداشش حتا حرفم زیاد نمیزنه چون غریبس کلن تحویل نمیگیره زیاد و خوشش نمیاد

اما یبار ما اتاق بودیم شوهرم از اتاق در اومد اون داشت زیر روسری موهاشو میبست من اونقد حالم بد شد و باهاش دعوا کردم که چرا یالا نگفتی....

زنداداشش بلوز شلوار میگرده با روسری پیش همه اینجوریه حتا غریبه هاااا

من بدم میاد

من شوهرم با زنداداشش حتا حرفم زیاد نمیزنه چون غریبس کلن تحویل نمیگیره زیاد و خوشش نمیاد اما یبار ما ...

نه اینا از نظر پوشش رعایت میکنن ولی همین که حالا قبلا یکم دردوول کردن و باعث عادت زن داداشش شده اذیتم میکنه خودشم قبول داره که کارش اشتباه بوده اما میگه باید زمان بدی حل شه اگه مستقبم برخورد کنم رابطش با تو هم همین اول کاری خراب میشه ولی منم خوب تحمل ندارم و از یه طرفم دوسش دارم

نه اینا از نظر پوشش رعایت میکنن ولی همین که حالا قبلا یکم دردوول کردن و باعث عادت زن داداشش شده اذیت ...

نزار که وابسته شه زنداداشش و دائم بخواد درد و دلاشو باشوهرت بکنه...

به نظرت من بابت پوششش چه جوری رفتار کنم 

اگه دوباره لباس نامناسب پوشید به خودش بگم یا مادر شوهر یا خواهر شوهرم که یجورایی بهش بفهمونن من بدم میاد؟؟؟

نزار که وابسته شه زنداداشش و دائم بخواد درد و دلاشو باشوهرت بکنه... به نظرت من بابت پوششش چه جوری ر ...

خودت مستقیم چیزی نگو بهش اگه اونا بهتر بلدن بهش بگن بگو اونا بگن یا مثلا غیر مستقیم بش بگو یکم رعابت کن ولی خوب اگه میدونی رابطت خراب میشه سعی کن خودت نگی مثلا خواهر شوهرت بگه . اره بابد درست کنم این مشکلو