2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر فقط تحت هیچ شرایطی تو منت کشی نکن وگرنه عادت میکنه میگه قهرمیکنم خودش میاد منت کشی

عزیزم ۴ساله ازدواج کردیم، دیگه عادت کرده، متاسفانه روزها طولش میده. واقعا کلافه م کرده. در خدی که امدم خانه پدرم و تصمیم به حدایی گرفتم تا شاید تسلیم بشه. 

مثلا مدت قهرش چقدره

روزها،الان سه روز. توی‌این مدت پول‌بخوام نمیده. یهو وسط یه کاری می‌زنه زیرش. گیرای الکی‌میده و ابرو ریزی هم راه می اندازه. دقیقا مث یه بچه که فقط به خواسته اش فک می کنه و لا غیر!

عزیزم ۴ساله ازدواج کردیم، دیگه عادت کرده، متاسفانه روزها طولش میده. واقعا کلافه م کرده. در خدی که ام ...

همین دیگه.عادتش دادی. این دفعه رو صبر کن تاخودش بیاد بزار یکبار برای همیشه بفهمه بخواد قهر کنه تو نمیری منت کشی.حالا سرچی قهرکرده؟؟؟

درهرشرایطی مثل یک ملکه رفتارکن

میخوای قهر نکنه تو حتی یک بار هم نباید منت کشی کنی ، اگه نگاه و رفتار وتن صدات و حرکاتت بوی منت کشی بده قهر و منت کشی ادامه داره.

حتی چند روز و چند هفته و ...که قهر بود تو منت کشی نکن

والسلام

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
همین دیگه.عادتش دادی. این دفعه رو صبر کن تاخودش بیاد بزار یکبار برای همیشه بفهمه بخواد قهر کنه تو نم ...

سر این که صبح که امد خونه گیر داد چرا ظرفا رو نشستم منم عصبی شدم و سرش داد زدم. سر این ک چرا سرش گاهی داد می زنم باهام قهر کرده و دیگه اشتی نمی‌کنه. غذا نمی خوره. حرف نمی زنه و هیچی...

میخوای قهر نکنه تو حتی یک بار هم نباید منت کشی کنی ، اگه نگاه و رفتار وتن صدات و حرکاتت بوی منت کشی ...

می خوام،خیلی هم تمرین می کنم اما واقعا نیازهای عاطفیم نمی ذاره. بعد چند ساعت دلم می خواد برگردیم به روال عادی زندگیمون