2777
2789
پس نمیتونی خودتو کنترل کنی اصلا دنبال راه حل دیگه ای نگرد  عزیزم اول مشکل صبر وتحمل خودتو حل ک ...

ممنونم، به نظرم حرف شما درسته، دقیقا همین که من طاقت ندارم به قهر کردنای اون قدرت میده، خیلی تلاش می‌کنم بی تفاوت باشم اما بی فایده س بعد یکی دو روز صدام در میاد. اما این بار که دوریم و امدم خونه بابام سعی می کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط زمانی برو خونه بابات قهر، که قصدت جدایی باشه 

خوبه اونم قهر کنه بره خونه مادرش اونوقت تو بری خونشون منت کشی؟ مسخره نیست؟ توهم نکن ایتکارو هر کار میکنید تو خونه خودتون کنید

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
به خدا منم همینو میگم،اما چه کنم که ازدواج کردم، به خدا اگه زمان به عقب بر می گشت همه ی خوبی هاش به ...

قهر خیلی بده. برو فیلما یا صوتیاییکه در مورد ادم قهری روانشناسا گفتن و ببین. خیلی کمکت میکنه. منم شوهرم قهر میکرد از سرش انداختم. یه مدت با محبت سعی کن ازسرش بندازی نشد باید مقابله به مثل کنی...

پس نمیتونی خودتو کنترل کنی اصلا دنبال راه حل دیگه ای نگرد  عزیزم اول مشکل صبر وتحمل خودتو حل ک ...

دقیقا. وقتی ناز کشیدن فایده نداره باید مثل خودش باشی. بهش بی تفاوت باشی استارتر. این دوستمون درس میگه. بعدا عادت میکنه به منت کشیت.

به قول دستمون وقتی قصد جدا شدن داشتی برو قهر اینجوری از چشم همه میفتی همون قرب و عزتی که شوهرت پیش خانواده ات داره از بین میره همین طور خودت ما خانما خودمون مقصریم چون وقتی قهر میکنن میریم سمتشون ناز میکشیم عادت کردن که ما منت بکشیم