2821
2789
عنوان

خانما کمک سوسک

41 بازدید | 4 پست

خونم تازه ساخته العا سه ماهه اینجام نمیدونم سوسکای اندازه دوتا بند انگشت از کجا میان از این سوسک بزرگا روانی شدم تو این دوماه پنج تا کشتم تورو خدا بگین چجوری از بین ببرمشون

😭😭😭 من دو هفته ست اومدم خونه ی جدید . خیرسرش بازسازی کرده صاحبخونه . خیلیم توش خوبه ولی سوسک داره 😷 دقایقی پیش یکی رو گرفتم . تو کانال کولرشم هست حتی

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

پودرسم آرش بخرازعطاری تمام گوشه های خونتوپرکن ولی دهن دماغتوخوب بگیروبعدازاین ک زدی تایه ۳ساعت خونه نباشین چون باعث سرفه وریزش اشک میشه اگه هزارپاهم توخونت باشه نابودش میکنه

خدایاشکرت بابت همه چی👩‍⚕️⚘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه بچه کوچیک دارم دوتا کوچیکه چهارردسست و پا میره میترسم براش بد باشه عجب گیری کردم ها از سوسک متنفرم اونم سوسکه به این بزرگی انداره گاون مثل خونه تازه ساخته اولین نفر ما توشنشستیم

😭😭😭 من دو هفته ست اومدم خونه ی جدید . خیرسرش بازسازی کرده صاحبخونه . خیلیم توش خوبه ولی سوسک داره ...

اخه مال شما بازسازیه مال من خیره سرشون تازه ساخته اپارتمان نوی نو یخدا فقط بخاطره این سوسک و این ججک و جونورا خونه تازه ساخته نو میخواستم ولی انگار فایده نداره

2825
2823
2791
2779
2792