بچه ها من هر (فیل تر شکنی) برای گوشیم نصب میکنم اون قسمتش که میپرسه آیا اجازه میدید که این برنامه به اطلاعات شما دسترسی داشته باشه رو نمیتونم تایید کنم. ینی گزینه بله ش کار نمیکنه. تا حالا برای شما پیش نیومده؟ چ کنم؟
قبلش باید سپر ایمنی رو خاموش کنی شاید اون اجازه نمیده
اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت: اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند. بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد. پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برا من هیچوقت این سوالو نپرسیده یه برنامه دیگه هم امتحان کن
اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت: اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند. بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد. پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)