2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یه موردش دیروز متو دخترم  رفتیم استخر پسرش گفت منم میخام برم چقدر خوب جاریم به دخترم دعواکرد مع چرا پسر منو هوایی کردین بعدش کلی زدش گفت من پول نمیدم بری استخر برو اگخ میخای با عموت تا ببرت  شوهر سادهمنم امشب با پول خودش بردش

خوب گذاشتم که

برادر شوهرت زندس؟ 

کار میره؟ 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

عزیزم 😑

باورم نمیشه جای من بودی پس چی 

ما از هم دوریم 

اونا اردبیلن ما چالوس

شوهرم خرج مادرش پدرش برادربیکارش که تازه از سربازی اومده 

جاریم و دو تا بچه هاش رو میده چون اینم شوهرش معتاده سرکار نمیره ...

به دستور مادره مجبوریم خرج اونم بدیم تا طلاق نگیره جاریم ...

حالا لطفا سجده شکر کن ...

هر چی هم داده شوهرت بگو برسه به روح امواتم 

ولی نظارت کن 

نزار بیشتر بشه سو استفاده کنن ...

آب از سر من گذشته ...من دیگه حال و حوصله بحث و دعوا ندارم کوتاه اومدم ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

آها اینو یادم رفت بگم 

در ضمن خواهرشوهر کوچیکه هم از دوره دبیرستانش خونه من بود 

تا الان که شوهر کرده و بچه دارشده ...

جهازشم دادیم کامل 

الانم طبقه پایین ما میشینن البته سه ماهه اومده اینجا ...

شوهرمم شوهرش رو برده پیش خودش سر کار ...

کلا عزییییزم سجده شکر بنما جای من نیستی ...😂

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...