2777
2789

پسرم 20 روزش بود ختنه کردیم الان دو سال و سه ماهشه چسبندگی داره اصلا سر کلاهکش پیدا نیست از خیلی وقت دیدم اینطور ولی گفتم خوب میشه یکبار هم دکتر خودش جدا کرد ولی حالا خیلی بد شده چکار کنم؟؟؟

نکنه دوباره ختنه بخواد خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بزرگتر نشده و پوستش ضخیم تر نشده ببر دکتر اورولوژ ببینه،شاید با میل درست بشه

مجاری ادرارش نیست اونجایی رو که حلقه میندازن کلا رفته زیر پوست یعنی کلاهکش معلوم نیست

مجاری ادرارش نیست اونجایی رو که حلقه میندازن کلا رفته زیر پوست یعنی کلاهکش معلوم نیست

مال پسر منم از اول همینطور بود الانم ۱۱ ماهشه 

ولی دکتر گفت دائم اون پوستو بکش عقب که چسبندگی نگیره

هربار پوشکش میکنم پوستو میکشم پایین

تو حموم پوستو میکشم پایین و کامل اون قسمتو تمیز میکنن

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

عزیزم باید همون موقع چربش میکردی تا خوب شه. نمیدونم الان اثر داره یا نه، اما مال خواهرزاده ی منم همینطور بود، مامانش پوست سر کلاهک رو پایین می‌کشید و زیرشو چرب می‌کرد، تا خوب شد. شما هم اگر هنوز با دست میتونی پوستشو پایین بکشی، همینکار و کن. 

عزیزم باید همون موقع چربش میکردی تا خوب شه. نمیدونم الان اثر داره یا نه، اما مال خواهرزاده ی منم همی ...

نمیدونم الان اثر داره یا نه آخه بدش میومد دست میزدم الان که دیگه بدتر

من نمیدونم تا کی باید بچه های معصوم شکنجه کنیم.   . من ک بچمو ختنه نمیکنم

سنتی خیلی بهتر تز حلقه یت من خیلی دلم برای پسرم میسوز ه میگم کاش میشد دردشو خودم بکشم تا درست بشه