2777
2789
نه موداره که۰😐میگم بنظر تو فرشته زندست؟

بنظر منکه زنده است 

بازیگرشم اول تیتراژه  آخه😂

موندم چرا این بازپرسه به هیچی مظنون نیست 🤪

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
بنظر منکه زنده است  بازیگرشم اول تیتراژه  آخه😂 موندم چرا این بازپرسه به هیچی مظنون نیست ...

اره دقیقا😂

زندگیم پرازعشق و محبته  خدایا هزاران بار شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه موداره که۰😐میگم بنظر تو فرشته زندست؟

کف سرش و نشستن نگاه کن کچله 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
بنظر منکه زنده است  بازیگرشم اول تیتراژه  آخه😂 موندم چرا این بازپرسه به هیچی مظنون نیست ...

خنگه😂😂😂😂

برا منم جایه سواله...

همش با وکیله جروبحث میکنهه

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من،ور نه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت!
من نمیدونم چرا اینقد از این پسره شهاب میترسم😂😂😂 موجود غیرقابل پیش بینیه....😅😂

😂😂😂همه میگن قیافش شبیه شوهرمه😂😂قیافش ها ن اخلاقش و۰۰😂

زندگیم پرازعشق و محبته  خدایا هزاران بار شکرت  
خنگه😂😂😂😂 برا منم جایه سواله... همش با وکیله جروبحث میکنهه

پسر رویا نونهالی اسمش چیه 

چهارتا چک بزنن لو میده کل خاندان شو 😂