2777
2789
عنوان

معجونی چیزی بلدین؟

85 بازدید | 11 پست

بچه ها من متاسفانه از اونام که خیلی درد پریودیه وحشتتاک دارم ‌بعضی موقع ها که دیگه خیلی بدتر میشه .امروز روز سوم بود یعنی از ۱۱ گریه کردم تا ۲ ‌ژلوفنم این دفعه تاثیر نداشت .بیچاره مامانمم با من گریه میکرد ‌خدایی اگه چیزی بلدین بگین  😐😢خستم کرده واقعا دییگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اویشن و دارچین و نبات دم میدادم میخوردم خیلی خوب هم عفونت برطرف میکنه. شیافت دیکلوفناک هم مؤثره... ژلوفن بخوری تازه بیشتر خونریزی پیدا میکنی. مفنامیک اسید هر 6 ساعت ی دونه بخور. خونریزی رو هم کم میکنه 

درده خیلی بالاتر از این حرفاس .این کارا تاثیر نمیزاره

اره اینا منم خوب نمیکنه ولی بهتر میشم .کلا دردشو میکشم اخه ژلوفن تاثیری نداره روم

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
من کدویین میخوورم زنجبیل به مقدار کم میریزم ت  چایی مثله اب رو اتیشه تو نت زده زنحبیل مسکن درد ...

باللتر از این حرفاس که با زنجبیل خوب شه.😭بعضی موقع ها که درد کمتره آره مثلا میشه