2777
2789

والا اصلش اینه که منافذ باز پوست هیچ جوره درمان دائم نمیشه

فقط‌میشه کمترش کرد

با لایه برداری و کرم های سفت کننده و تمیز کننده و ....

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اصلش اینه که منافذ باز پوست هیچ جوره درمان دائم نمیشه فقط‌میشه کمترش کرد با لایه برداری و کرم ...

همه ی این کارا رو کردم انواع ماسک و تمیز کردن جرم داخل منافذ و استفاده از یخ و تونر های جمع کننده 😣😣😣

چند روز قبل داخل یوتیوب داشتم یه فیلم میدیدم که داخل خودایران بود و دکتره داشت روی صورت یه مریض برای همین منافذ بازپوستش کار میکرد روشی هم که انجام میداد اسمش پانچ بود . صابون کاپوس مدل لوفا هم به صورت موقتی برای چندساعت خوب عمل میکنه هم روشن کننده هست و هم منافذ پوست رو تاحدود زیادی جمع میکنه

عاشق دوچرخه 🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️ و تفریح و گوش دادن به موسیقی خصوصا عشقم ❤معین❤
همه ی این کارا رو کردم انواع ماسک و تمیز کردن جرم داخل منافذ و استفاده از یخ و تونر های جمع کننده 😣 ...

میکرودرم ابریژن نکردی؟ 

اونم خوب جواب میده

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
چند روز قبل داخل یوتیوب داشتم یه فیلم میدیدم که داخل خودایران بود و دکتره داشت روی صورت یه مریض برای ...

ممنون بابت صابون 

البته الان برای شستشو از ژل پاک کننده clear &cleen استفاده میکنم 

پانچ نمیدونم چیه 

میکرودرم ابریژن نکردی؟  اونم خوب جواب میده

نه 

لیزر انجام دادم ولی میکرودرم نه 

میکرودرم همون که پوستو سوزن سوزن میکنه تا کلاژن سازی بشه 

چقدر دوام داره

ممنون بابت صابون  البته الان برای شستشو از ژل پاک کننده clear &cleen استفاده میکنم  ...

آقای دکتر میگفت با دستگاه که سرش اندازه یه ماژیک بود از زیر منافذ باز پوست یک مقدار گوشت رو میاره بالا قرار میده و همسطح میکنه با صورت بعدش چند وقت کرم میزنی و پماد توضیح که میداد میگفت بهترین روشه

عاشق دوچرخه 🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️ و تفریح و گوش دادن به موسیقی خصوصا عشقم ❤معین❤