2777
2789
پرایمر هدی بیوتی بی رنگ گرفتم واسه چند تا منافذ بازی ک داشتم اصلاااااااا خوب نیس  خیلی هم تعری ...

مارکای دیگم امتحان کن جیزی ک مثه سیلیکون یه لایه بیاد رو پوست شاید تقلبی بوده یا کامل خشک نشده بوده

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماسک بهتون معرفی میکنم هر روز هم میتونین انجام بدین 

خیلی عالیه

پوست رو سفید می‌کنه و جوش ملتهب و سرسیاه رو از بین می‌بره و پوست رو صاف و نرم می‌کنه حتی همون دفعه اول هم پوستتون کامل نرم میشه

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
قسمت روی روزنه ها چربه؟

آره چربه البته چربی شو یکم کنترل کردم الان دست میکشم یه لایه خیلی نازک چربی داره 

ولی خداییش ماسک سیاه که هر هفته میذارم میبینم روزنه ها دوباره پر شدن 😭😭😭

خب خودش دانه داده باید با دست بمالی ولی گاهی هم با اسفنج صورت  خیلی آروم میمالم چطور مگه & ...

وقتی با اسپین براش یا برس بشوری بهتر تمیز میشه پوست یه براش دستی بگیر نه برقی با اون دگ تمیز کن اصن دست نزن ب پوستت دگ

تو سایت دکتر آز خوندم که سرکه ی سیب خیلی خوبه براش

اما من از بوی سرکه متنفرم

یکی دوبار تو حموم زدم مخصوصا روی بینی اما اتفاق خاصی نیفتاده

من ماسک سفیده ی تخم مرغ خیلی خوب میشه وقتی میزنم اما خب بعد دوباره روز از نو روزی از نو

باید باهاش بسازیم ژنتیکیه دیگه من شنیدم لیزر هم بی فایده است

آره چربه البته چربی شو یکم کنترل کردم الان دست میکشم یه لایه خیلی نازک چربی داره  ولی خداییش م ...

چربی پوستت دلیل منافذت هست چربی تولید میکنه و از روزنه های باز پوست میاد بیرون و به خودش آلودگی میگیره و کامل بسته نمیشه.

تو سایت دکتر آز خوندم که سرکه ی سیب خیلی خوبه براش اما من از بوی سرکه متنفرم یکی دوبار تو حموم زدم ...

من لیزر هم کردم فقط یک ماه دوام داشت 😢

منم مرتب با سفیده تخم مرغ و اینا روزنه ها رو باز میکنم 

بخدا وقتشو ندارم دو تا بچه دارم سر کار میرم گاهی ساعت یک شب باید بچه هام بخوابن تا ساعت دو و دو و نیم درگیرشم 

تو سایت دکتر آز خوندم که سرکه ی سیب خیلی خوبه براش اما من از بوی سرکه متنفرم یکی دوبار تو حموم زدم ...

خداییش اینا خیلی شنیدم ولی امتحان نکردم 

برم سرکه سیب اصل از کجا گیر بیارم