2777
2789

سلام دوستان،من مدتيه روي پوست بدنم ي خشكي دايره اي شكل ب وجود اومده،اولش فكر كردم شايد روغن داغ پاشيده جاش مونده،چكار كنم خوب بشه؟يعني قارچه؟😢

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

ممکنه کمبود ویتامین باشه ممکنه قارچ باشه برو پیش دکتر پوست تشخیص درست بده و راحت درمان بشی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اگه خارش شدید داشته باشه، قارچه که بشدت واگیرداره

میشه عکسشو بزاری؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خارش شدید داشته باشه، قارچه که بشدت واگیرداره میشه عکسشو بزاری؟

اصلا خارش نداره،فقط ي دايره كوچيكه،نه سوزش داره نه خارش،نه ملتهبه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

من تجربشو داشتم، اگه دوست داری عکسشو بزار بهت بگم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اصلا خارش نداره،فقط ي دايره كوچيكه،نه سوزش داره نه خارش،نه ملتهبه

قارچ معمولا زیاد میشه، بشدت میخاره، ملتهبه

من تجربشو داشتم، اگه دوست داری عکسشو بزار بهت بگم

عکست واضح نیست، نمیشه چیزیو تشخیص داد

این عکسو از نت برداشتم، شکل کلی قارچ پوستی اینه

قارچ معمولا زیاد میشه، بشدت میخاره، ملتهبه

سلام، ببخشید تمام این علایم رو من دارم پشت گردنم، ملتهب هست و خارش دیونم کرده، الان یک ماه دریرش هستم ، نمیدونم چکار کنم، شما درمانی براش دارید؟ خیلی ممنون🙏🙏🙏

سلام، ببخشید تمام این علایم رو من دارم پشت گردنم، ملتهب هست و خارش دیونم کرده، الان یک ماه دریرش هست ...

بله دکتر رفتم، بیوبسی کردن، کشت قارچ انجام دادن برام،، بعدم که قرص و پماد دادن، کاملا خوب شدم

من اولش چون نمیدونستم قارچه و فکر میکردم اگزماست( چون اگزما هم دارم، علايمشون خیلی شبیه به هم هست، فقط اینکه قارچ خارشش خیلی بیشتره و حاشیه داره دقیقا مثل عکسی که گذاشتم)

وقتی میخارید و میخاروندمش، دستامو نمیشستم، اینجوری شد که همه جای بدنمو گرفت، بشدت واگیرداره،،، اگه برای شمام قارچ باشه، باید خیلی مراعات کنی، لباساتو جدا و ترجیحا با دست و دستکش بشوری، خیلی باید مراعات کنی

بله دکتر رفتم، بیوبسی کردن، کشت قارچ انجام دادن برام،، بعدم که قرص و پماد دادن، کاملا خوب شدم من او ...

خیلی ممنونم که جواب دادید، بله برای من پشت گردنم شده بیشتر از یه ماه هست، از عطاری رنگ مو گیاهی گرفتم از بعد از اون شروع شد، من نمیدونستم متاسفانه و به جاهای دیگه بدنم هم سرایت کرده، شما درمان خانگی نکردید؟ چون من الان امکانش برام نیست که برم دکتر، نمیدونم چکار کنم