2777
2789

روان

ابتدایی بازار کارش محدوده، و اینکه اگه تو ابتدایی کار کنی سخته و خیلی انرژی میگیره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اموزش ابتدایی بری فقط مدارس استخدامت میکنن ولی روانشناسی فرصتهای شغلی دیگه هم داره

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
اگه اموزش ابتدایی بری فقط مدارس استخدامت میکنن ولی روانشناسی فرصتهای شغلی دیگه هم داره

مثلا چ فرصت هایی عزیزم؟

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه
مثلا چ فرصت هایی عزیزم؟

اموزش مرورش میتونی بری دفتر مشاوره میتونی بزنی کلینیک های روانشناسی و ی سری ارگانها ک روانشناس استخدام مبکنن مثل نیرو انتظامی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
همون گذینه اولم نداره راون شناسی بدرد هیچ میخوره

بین اموزش ابتدایی و روانشناسی داریم حرف میزنیم