2777
2789
عنوان

چرا انقد تنبل شدممم

89 بازدید | 12 پست

دارم میرم دوماهگی 

اصلا غذا نمیتونم درست کنم حالم بهم میخوره .کارای خونه رو بزور . حمام دیگه مجبوری میرم .ناهار هم یاغذای اسون یا رستوران یاشوهرم املت میزنه 

تاکی این خستگی هست؟

عشق حرف حالیش نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ بیشتراز من تنبل نشدی ک😩

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
خیلی بده بزور دارم تحمل میکنم به شوهرم یه چایی نمیتونم بریزم قرص و درمانی نداره؟

هههههه فقط لذت ببر بزار انجام بدن 

مادرت اگر میتونه چند جور غذا درست کنه بزاره فریزر به اندازه ناهار و شام گرم کنی بخور یا حداقل شوهرت بخوره 

منم مثل تو هستم یه خرس خوابالوی خسته این نیز بگدرد بابا 

این دورانو عشقه 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع