2777
2789

سلام

پسرم 4 سالشه

هر چی از سیسمونیش بود و شکسته

هر چی ام الان میگیرم بازم میشکنه

بعد تو خونه میبینم اسباب بازی نداره دلم براش میسوزه

حتی برا داداشش جغجغه خریدم شکست😢😢

شما چ راهکاری پیشنهاد میدین؟

با این اوضاع اقتصادی😱😱

من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊
عروسک بخر که نتونه بشکنه

پسره😓

من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت نسوزه

اون اسباب بازی شکسته شده رو براش تعمیر کن بده بازی کنه 

الان اون میفهمه بشکنم دوباره میخرن ...بزار قدر داشته هاشو از الان بدونه

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
عزیزم کنجکاو

تا کی😒همه بهم میگن پسرت مشکل داره😣

یه صبح پنجاه تومن پول توپ لرزشی دادم  شب شکست😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دلت نسوزه اون اسباب بازی شکسته شده رو براش تعمیر کن بده بازی کنه  الان اون میفهمه بشکنم دوبار ...

😭😭😭

اسباب بازیای پارچه ای یا یه چیز محکم بگیر که نتونه بشکنه

پسره خب