2777
2789

سلام دوستان کابینت های گلاس تازه نصب کردیم. کابینت قبلیم لبه درهای زیر و  اطراف سینک برگشته بود و خراب شده بود. الان نگرانم اینم همینجور بشه.شما چه جوری مراقبت میکنین از کابینت؟ 

تو نت محلول ضد آب دیدم ولی نمیدونم کاربردیه یا نه. چ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که کابینت جدیدا فقط درش ام دی افه بقیش پلاستیک فشردست پی وی سی 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

واقعا؟؟ پس چرا کابینت قبلی ما داغون شد؟؟ 

خب اونا ضدآب نبودن گلم معمولا کابینت زیر سینم رو ضدآب میزنن برا ما ک اینطوره 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بعد از هربار ظرف شستن اطراف سینک رو کااامل خشک کن بعضیا یه جوری ظرف میشورن خیلی آب میپاشن اینور و اونور من هر وقت یکی میاد خونم میخواد ظرفا رو بشوره عزا میگیرم 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

فکر کنم از این دسته  خانم هایی هستی که خیلی اب میپاشی ظرف میشوری..عزیزم دو طرف سینک دوتا دستمال تا کن بذار تا اب و بکشه به خودش وقتی کارت تموم شد دوباره با اون دستمالا خشک کن سطح کابینت رو

ظرف و ظروفاتو کامل که خشک شد بزار کابینت!

عزیزم کابینت زیر سینک که جای ظرف و ظروف نیست

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤