2777
2789
عنوان

چیکار کنم کابینت زیر و اطراف سینک خراب نشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8663 بازدید | 28 پست
حوصلم نمیکشه هر سری این کارو کنم. دنبال یه روش مطمئن میگشتم

وای عزیزم حوصله نمیخواد ک اون همه ظرف و میشوری ی دستمالم روش چی میشه مگه من الان دوساله همین کارو هر روز انجام میدم خیلیم زمان بر نیست عزیزم...

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم از این دسته  خانم هایی هستی که خیلی اب میپاشی ظرف میشوری..عزیزم دو طرف سینک دوتا دستمال ...

آره متاسفانه عجولم و تند تند ظرف میشورم همه جا خیس میشه. ولی موقع شستن خود سینک اب قشنگ میریزه پایین رو در کابینت دستمال دو طرفش جلوش رو نمیگیره

وای عزیزم حوصله نمیخواد ک اون همه ظرف و میشوری ی دستمالم روش چی میشه مگه من الان دوساله همین کارو هر ...

فکز کنم مجبورم تن بدم به این کار. انگار راهی نداره😣. 

یعنی هیچ کس از اون محلولهای ضد آب استفاده نکرده ببینم نتیجه داشته یا نه؟ 

آره متاسفانه عجولم و تند تند ظرف میشورم همه جا خیس میشه. ولی موقع شستن خود سینک اب قشنگ میریزه پایین ...

😄😄😄عزیزم ..مادرشوهر منم همین طوره..همین کاریو که گفتم میکنه...پیشبندم میبنده بازم خیسه لباسش..چاره ای نداری یا باید موقع ظرف شستن ارامش خودتو حفظ کنی یا دستمال..انتخاب با شماست😎

حوصلم نمیکشه هر سری این کارو کنم. دنبال یه روش مطمئن میگشتم

من چند تا دستمال نخی مخصوص سینک دارم هر وقت ظرف بشورم سینک و اطرافشو کامل خشک میکنم آخر شبا هم پودر ماشین پلی واش اکتیو میزنم حسابی میشورم و آب می کشم و خشک میکنم الان بیای سینک منو ببینی انگار همین الان نصب کردن ، اگه این کارو بکنی ۱۰ سال دیگه هم خراب نمیشه 

آفرین عالیه

تو خونه قبلیم هم همین کارو میکردم بعد از ما خواهر شوهرم رفت اونجا زندگی کنه همش میگفت من که باورم نمیشه از این سینک استفاده کرده باشی، تازه میتونی برای اینکه توش خط نیفته از این تو یخچالی ها یا روکابینتی کف ظرفشویی بنوازی که موقع کار خط نیفته براق و نو بمونه  

این دوتا دستمال همیشه روی سینکمه بعدازهربار ظرف شستن خیس میشن میبرم پهن میکنم بیرون خشک که شدن دوباره میارم میزارم با اون آبیه هم همیشههههه کل سینکمو خشک میکنم که لکه آب نمونه

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
این دوتا دستمال همیشه روی سینکمه بعدازهربار ظرف شستن خیس میشن میبرم پهن میکنم بیرون خشک که شدن دوبار ...

مرسی عزیزم. خودمم دستمال مخصوص دارم خود سینک رو باهاش خشک میکنم ولی الان نگران درهای کابینت زیر سینک و اطرافشم که با رطوبت باد میکنن و خراب میشن

مرسی عزیزم. خودمم دستمال مخصوص دارم خود سینک رو باهاش خشک میکنم ولی الان نگران درهای کابینت زیر سینک ...

خب اونارو باید باهمون دسمالی که خودسینکو باهاش پاک میکنی بعداز هرظرف شستن پاک کنی دیگ من که اینکارو میکنم

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
فکز کنم مجبورم تن بدم به این کار. انگار راهی نداره😣.  یعنی هیچ کس از اون محلولهای ضد آب استفا ...

ن من از هیچ محلولی استفاده نمیکنم میخوای کابینتات تمیز بمونه این بهترین 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱