2777
2789
عنوان

چه بحث این کاربر نی نی سایت و داغش کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 57 پست

اخه دیشب با ده تا کاربری بود 

اسمش یه چی دیگه بود میزدی رو اسمش فحش میشد

یکم مشکوکه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
انفاقا دیشب اسمشو مونا تهرانی هم گذاشته بود😂

خودشه حوصله اش سر رفته😂

البته به نی نی یار 5هم مشکوکم😂

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ولی بد مارو وابسته خودت کردی نامرد😂ول کنمون به لایکات اتصالی کرده بود😂

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
خودشه حوصله اش سر رفته😂 البته به نی نی یار 5هم مشکوکم😂

نه بابا مث این یارو همه پست رو رگباری لایک میکرد

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
چندتا اکانت هست الانم گلمریمی رو جن نیس روحم لایک کرد بلافاصله کاربر نی نی سایت هم منو لایک کرد تو ...

الان دیدم اسمشو تغییر داده بود تو اعلانهام به کاربر نی نی سایت

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
دروووغ!  واقعا کشف کرده بودن؟  اینکه هفت هشت تا کاربری که مدام اسمس تغییر بده؟ واقعا مشک ...

خب گفتم دیگه یه مسترجنتلمنی قبلا لایک میکرد میزدی رو اسمش اطلاعات نداشت،،،،بنده خدا نمیتونیت پست بذاره،،،تغییر اسم هم دقت کنی تو اعلانات من که فقط اسم کار بر نی نی سایت میاد فقط زیر پست اسمش عوض میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آها اونکه اره چون اطلاعاتش تکمیل نشده اما این اسمش منو به فکر برده یه عالم اسم زشت دیشب گذاشت با ا ...

من بی ادبی ازش ندیدم.اگه بی ادب باشه دیگه دوسش ندارم😄😄

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...