2821
2789
عنوان

خوش بحال مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 158 پست
من با شوهرم هییییچ مشکلی ندارم اگه خانوادشو ماهی یکبار ببینم زندگیم میشه بهشت اما مجبورم در هفته ۲ ی ...

من چی بگم عزیزم که21ساله درجوارشون ودرطبقه پایین مادرشوهرجان هستم تازه خواهرشوهرام همسایه های روبروییم ووو

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

[QUOTE=96898601]میگن هرکی مجردی خوبی داشته متاهلیشم خوبه راست میگن؟[/QUOTE]

بله راسته خيلي راسته.اگه تو خونه بابات از هرلحاظ كمبود داشته باشي بعدشم باهات همونجوري رفتار ميشه

من كسي رو ديدم خونه باباش دست به سياه و سفيد نميزد الانم شوهرش نميزاره دست به سياه و سفيد بزنه

یه روز خوب میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودم باشم کارمون ب جدایی میکشه چون اصلا نمیتونم با خانوتدش رفت و امد کنم و همسرم هم شدیدا خانواد ...

شما به شدت خانواده ت رو دوست نداری؟ من البته مجردم ولی اینجا که میام احساس میکنم خانوما درگیر یه حس عجیبی هستن 

کیمیاگر شده ام ...

عزیزم خدارو شکر کن من الان جدا شدم تا یه مدت باید تنها زندگی کنم.،از ۶ صبح که میرم اون سر شهر سرکار تا برسم خونه میشه ۸ شب قشنگ له و لوهم....از نظر مادی هم که نگم برات ماهی ۲ تومن اجاره خونه میدم فقط نصف حقوقم میره قشنگ...🤦🏽‍♀️تازه کارای خونه و این چیزا هم همش به عهده خودمه.فقط دغدغه اشپزی ندارم همین وگرنه بخدا مشکلاتم از یه متاهل بیشتره

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
من مجردم ولی دلم عشقمو و زندگی باهاشو میخواد و دارم عذاب میکشم😭😭😭

اگه متاهل بودی امشب سره اینکه ننش بهت تیکه انداخت یه دعوایی راه انداخته بودی و امشبم بی کام میخوابیدی

تاپیک میزدی بره وره دلِ ننش

نمیخوامش

😝😝😝😝

دوباره میسازمت💪

اره خودم باشم کارمون ب جدایی میکشه چون اصلا نمیتونم با خانوتدش رفت و امد کنم و همسرم هم شدیدا خانواد ...

دقیقا مثل من

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
اگه متاهل بودی امشب سره اینکه ننش بهت تیکه انداخت یه دعوایی راه انداخته بودی و امشبم بی کام میخوابید ...

دقیقا مثل امشب من🤣🤣🤣🤣🤣

و خدایی که بشدت کافیست❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز