2821
2789
عنوان

خوش بحال مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 158 پست

من از روزي ك ي ماشيني بهم زد اين موضوع رو فهميدم 

يعني ي خانمي بود ك گفتم خدايا اگه اين مادرشوهرم بود 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متاهلم با دوعدد ثمره زندگی ولی از 7دولت ازادم شوهرم 15روز یه بار پیشمه😝😝😝

خو اینجوریم سختیای خاص خودشو داره

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
خو اینجوریم سختیای خاص خودشو داره

دق میکنم وقتی نیس

عصبی میشم

دیروز مامانم میگفت اگه سعید پیشت بود ویارت 5ماه طول نمیکشید چون واقعا روزی که شوهرم اومد من ویارم خوب شد

ولی خب چاره چیه باید ساخت

دوباره میسازمت💪

چرا خب انقدر میخوای سیاست به خرج بدی؟ مگه خودت باشی مشکلی پیش میاد؟ 

اره خودم باشم کارمون ب جدایی میکشه چون اصلا نمیتونم با خانوتدش رفت و امد کنم و همسرم هم شدیدا خانواده دوسته

و خدایی که بشدت کافیست❤
من از روزي ك ي ماشيني بهم زد اين موضوع رو فهميدم  يعني ي خانمي بود ك گفتم خدايا اگه اين مادرشو ...

مگه مجردی مریم جون؟ 

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 
من هم مجردی خوبی داشتم و هم متاهلی  ولی متاهلی رو بیشتر میپسندم

چقد خوشحال میشم وقتی میبینم ی زن و شوهر باهم خوبن و زندگیشونو دوس دارن    ایشالا همیشه خوشبخت باشی عزیزم

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
ولی از متاهلی کمتره 

از لحاظ فشار جسمی و کاری اره ولی خب مجردیم ادم باید جوابگوی همه باشه

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز