2777
2789

بچه ام چهارماهشه همیشه شیر خوردنش خوب بوده ولی الان چهار روزه شیر ک میخورد بازیگوشی میکرد و هی ب اطراف نگاه میکرد 

از سه روز پیش ک واکسن زد کمی تب داشت و علت کم شیر خوردنشو گذاشتم پای تبش 

ولی امروز فقط سه بار شیر خورده همش سینه امو پس میزنه و تو شیشه خورده دوبارشو ی بارم خواب بود سینه امو گرف همش گریه میکنه و سینه امو نمیگیره و بالا میاره و با پستونک میخوابه 

باد شکم داره و هرچی خورده بالا اورده و بازم شیر نمیخوره 

خیلی بی حاله اصلن چشمشم نمیتونه باز نگه داره 

چش شده اخه 

کسی اینطوری بوده😔

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم شیر نخورد و بالا اورد و با پستونک خوابش برد 

میترسم بخدا ک چیزیش بشه 

دست و پاهاش از عصر خیلی سرده 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

من دخترم نا ۶ ماه اینطوری بود ...رفلاکس و کولیک داشت .بردیم دکتر دارو داد .ولی اصلا باید دورش بگذره هرچی دکتر ببری فایده نداره بنظرم .موقتیه اثر داروها

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
معمولا بچه ها وقتی شروع میکنن به مریض شدن این طوری میشن. شاید داره سرما میخوره. تب یا اسهال اگر داشت ...

تب ک بخاطر واکسن داشت 

اسهالم از وقتی واکسن زده داره اخه تا استامینوفن و اینجور چیزا بهش میدم اسهال میشه 

خیلی میترسم 

همش تو خواب ناله میکنه

سلام با شیشه بهش ندی ک سینتو نمیگیره اگه میدی شیرخشکو با قطره چکون بده..خوب بزرگتر میشن‌بازیگوش میشن..تاثیر واکسنو استامینفونه ک بی قرارس میکنه منم پسرم دو روز پیش واکسن ۶ ماهگی زد کلن خابش خراب شد فقط نق میزنه دو روزه بی قرار شده ...بعد هر بار شیردهی آروغشو بگیر ک سبک باشه معدش 

خدایا پشت و پناهم باش 
ببرش دکترعزیزم

دعام کن بخدا صبح میبرمش 

میترسم چیزیش بشه 

شوهرم خوابه ای خدا😩

بازم شیر نخورد و بالا اورد و با پستونک خوابش برد  میترسم بخدا ک چیزیش بشه  دست و پاهاش ا ...

چقد ریلکسی تو بخدا ببر دکتر طفلیو 

من یه مامان کوچولویه هشتادو یکی ام که صاحب یه پسر یک ساله که زندگیمه😍دوست دارم پسرم ❤امیدوارم بتونم برات مامان خوبی باشم..😊😊😊
از چهار ماهگی هم ممکنه رفلاکس خودش رو نشون بده. چیزی به جز شیر بهش ندادی؟

اصلن 

امروز شیرمو خیلی کم خورده کلن در حد 160 سی سی 

چون دوشیدم میدونم حدودی 

و قطره ا د 

و استامینوفنم عصری بهش دادم اخه سه روزم از واکسنش گذشته

تب ک بخاطر واکسن داشت  اسهالم از وقتی واکسن زده داره اخه تا استامینوفن و اینجور چیزا بهش میدم ...

عزیزم علائمی که گفتی ربطی به واکسن نداره بچت خیلی کوچیک هیچی سرخودبهش نده حتما حتما الان ببرش متحصص کودکان ممکن ویروسی یاچیزی واردبدنش شده باشه دکتردارومیده خوب میشه

چقد ریلکسی تو بخدا ببر دکتر طفلیو 

عزیزم چه مامان کوچولویی هستی دختر من متولد بهمن ۸۱ هست شما مثل دخترمی

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود