2777
2789
عنوان

خدایا بهم توان بده

171 بازدید | 24 پست

تورخدا بگید چیکار کنم بچم خوب از سینم نمیخوره شیرم زیاده ولی چون نوک ندارن نمیتونه همه گفتن بعد چهل روزگی جون میگیره خوب میمکه الان که پنجاه روزشه تاکی باید بدوشم یا شیر خشک بدم؟کسی مثله من هست عایا؟

تورخدا بیاین تجربه هاتونا بگید باورکنید از شرکت کردن تو تاپیک هایی که اسکرین یا عکس میزارن ثوابش بیشتره و حتی راست تره و سرکار نیستین

@نیکی88       بیا می تونی کمکش کنی؟

سلام عزیزم 😘

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی حتما باید خورده بشه نوکش تا بزرگ بشه 

بده دس شوهرت

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

باید از همون اول باهاش تمرین میکردی که سینه رو بگیره...این کار اشتباهیه که بخاطر نوک نداشتن ، از سینه شیر دادن رو رها میکنید...

خواهر من یک هفته اول زجر  کشید ولی اخرش هم بچه سینه گرفت هم سینش نوک دار شد...

الان هم شما شروع به تمرین بکن انشاالله که میسر بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

آخی گلم 😔😔😔

دقیقا منم همین حال و روز رو داشتم ولی شما وضعت خیلی بهتر از منه. 

اول که نباید اصلا بهش شیشه می دادی حالا که دادی کاری نمیشه کرد. کارهایی رو که بهت میگم انجام بده 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
کی هست خانوم؟مشاوره شیردهیه؟

نه عزیزم خودم بچه ی شیرخوار دارم این وضعیت شما رو داشتم 

باید از همون اول باهاش تمرین میکردی که سینه رو بگیره...این کار اشتباهیه که بخاطر نوک نداشتن ، از سین ...

میگیره سینمو ها ولی نمیخوابه همش نق میزنه اخه تو یه سایتی خوندم بچه وقتی سیر بشه میگیره میخوابه.انگاری وقتی میک میزنه هیچی دهنش نمیرع

آخی گلم 😔😔😔 دقیقا منم همین حال و روز رو داشتم ولی شما وضعت خیلی بهتر از منه.  اول که نباید ...

اخه من سزارین کردم تا ١۵ روز شیرم خوب نیومد.بچم زردی گرفت کم ال شد و یه هفته بستریش کردن دکتر هم با کلی دعوا که اگه شیر نداری چرا شیر خشک نمیدی مجبور شدم تو بیمارستان شیر خشک بدم..بچم نه اینکه سینمو نمیگیره بیچاره از همون بدو تولد گرفت.ولی انگاری نمیتونه بمکه چون با شیشه سیر میشه از سینم نه..

اگه راهکاری دارین بهم بگین