2777
2789
عنوان

عفونت بارداری و بتادین😢😢😢😢

2487 بازدید | 15 پست

سلام خانما کمک کنین من تو هفته ۵ بارداری ام ی ریزه عفونت داشتم رفتم نشستم تو آب و بتادین الان اومدم خوندم میگن اصلا خوب نیست یعنی چه اتفاقی میافته 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو دکتر منم داشتم اوایل بارداریم کرم واژینال داد گفت تا نصف اون دستگاه رو بزار داخل بعد موادشو خالی کن کردم خوب شدم 

جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است 
بروزترین و زیباترین مانتوها با کانال لباس سرا برای انواع سلیقه ها مانتوهای خشگل داریم  97_le ...

ب تو میگن خروس بی محل اخه چرا تبلغات میکنی زیر پست برات گزارش میزنن 

ب تو میگن خروس بی محل اخه چرا تبلغات میکنی زیر پست برات گزارش میزنن 

خخخخخخ

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
خب برو دکتر منم داشتم اوایل بارداریم کرم واژینال داد گفت تا نصف اون دستگاه رو بزار داخل بعد موادشو خ ...

۲۹ تیر نوبت داده برم 

بتادین نشنیدم بدباشه

والا توی اینترنت سرچ کردم نوشته بده والا جاری من تا خر بارداریش مینشست 

۲۹ تیر نوبت داده برم 

فقط ابجی کار نکن استراحتتو زیاد کن عفونت اوایل بارداری طبیعیه اکثرا داشتن عسل نخور چای زیاد نخور زیره نخور زعفرون نخور دارچین نخور حواست باشه

فقط ابجی کار نکن استراحتتو زیاد کن عفونت اوایل بارداری طبیعیه اکثرا داشتن عسل نخور چای زیاد نخور زیر ...

مرسی عزیز دلم حتما حواسم هست