2777
2789
عنوان

با هم دیوان شمس رو بخونیم.

210 بازدید | 26 پست

یه گروه تو واتس اپ بزنیم و کنار هم هر شب چند غزل از دیوان شمس رو بخونیم. هم برای آرامش شبانه‌مون خوبه. هم ذوقمون رو بیدار می‌کنه هم آدم رو شاداب می‌کنه.

فقط خانوما باشن لطفا که برای کسی مزاحمت یا نگرانی از مزاحمت پیش نیاد.

عزیزانی که می‌خوان دیگران رو به خاطر نوع حجاب یا غیره قضاوت کنن نیان چون هم خودشون اذیت می‌شن هم روحیه قضاوت‌گرانه مناسب چنین گروهی نیست. هرگونه بحثی فارغ از غزل و تفسیر غزل هم ممنوعه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره بدیم ینی

هر جور فکر می‌کنم نمی‌شه این‌طوری اعتماد کرد و به کسی که هیچ نمی‌شناسین شماره بدین.

فکر کنم طرحم ناکام بمونه🙄🙄

می‌تونیم تاپیک بزنیم و تو تاپیک غزلیات رو کنار هم بخونیم ولی چیزی که در نظر داشتم با تاپیک عملی نمی‌شه.

اینستا بهتره. آدرس پیج بده ، یا یه پیج مخصوص همین موضوع بزن، آدرسشو بده

آخه از ابتدای کار اینستا ازش بیزار بودم. تا حالا عضوش نشدم.

ولی می‌تونم کانال تلگرامی‌ بزنم و اونجا هر کی خواست بیاد کانال عضو شه و با افراد اولش از طریق اون کانال برنامه‌ها رو هماهنگ کنیم و بعد که همه جمع شدن گروه بزنیم.

آخه از ابتدای کار اینستا ازش بیزار بودم. تا حالا عضوش نشدم. ولی می‌تونم کانال تلگرامی‌ بزنم و اونجا ...

راستش متاسفانه علی رغم میلم، فکر نمیکنم بتونم عضو این گروه بشم.

چون حوصله ی تلگرامو ندارم.

اینستا بی دنگ و فنگ تر بود.

که اونم شما علاقه ای نداری.

در هر صورت ایده ی قشنگیه.

شاد باشی🌹

دلواپسِ فرشته هام...🌠