2777
2789
عنوان

دلم گرفته😞

97 بازدید | 4 پست

امروز یه آهنگ درباره دختر بود دانلود کردم گوش دادم دلم گرفت چرا بابام محلم نمیده چرا این زنیکه کثیف این شیطان اومد تو زندگیم منو از همه دور کرد همه رو بامن بد کرد تاپیک قبلیم رو ببینید می فهمید چی میگم😭😭 لطفا بیاید خواهر جونا😞

عزیزم😔😔.میفهممت منم سر یه موضوع تقریبا این چنینی از دیشب با بابام حرف نزدم،حتی نگاهشم نکردم

قربونت ولی خیلی وقته بابام رو ازم گرفته از وقتی اومد رفتار بابام عوض شد هیچ محبتی نداشت یه بوسه بابام میکرد دیوونه میشد نامادریم خودش گفت که با بابام دعوا کرده با من دیگه این رفتار هارو نکنه ازدواج کردم خونم نیومد بابام بچه دار شدم نیومد اون موقع ولی باهام قهر نبود ولی میدونم زنه نمی زاشت تازه هم که رفتم خونه ی مامانم با من بد شده چون من بچه طلاقی ام بعد سال ها میرم پیش مامانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت ولی خیلی وقته بابام رو ازم گرفته از وقتی اومد رفتار بابام عوض شد هیچ محبتی نداشت یه بوسه بابا ...

الهی بگردم خیلی ناراحت شدم😔😔 خدا لعنت کنه هرچی آدم بدذاته 

غصه نخور بدی عاقبت نداره،بالاخره بابات خودش میفهمه