2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکارکنم؟

64 بازدید | 10 پست
من آخرهفته ها میام خونه پدرشوهرم چون خونه اونا تو یه شهردیگست یکی دوروزی وایمیستیم.این مادرشوهرمن دیابت داره یکم ناخوشه هفته پیش ک اومدم کلی کارکردم خونه هاشو تمیز کردم مریض هم بود پیش خودم گفتم کارخوبی میکنم بعد به مادرشوهرم گفتم خواهشا خودتون تمیز باشین ک زود کثیف نشه خونه چون خیلی بی ملاحظه ان این هفته دوباره اومدم میبینم هیچی سرجاش نیست اولش گفتم دوباره تمیز کنم باز گفتم اینجوری ک نمیشه باز خوشش میاد بی جنبه میشه تصمیم گرفتم فقط جارو برقی کنم.هرچند مادرشوهرم هم دیابت داره هم آرتروز زانو بازم نباید انقد بی ملاحظه باشه ک انقد زود خونه کثیف بشه.به نظرتون چیکارکنم؟
اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم همیشه یادتون باشه وقتی یه کاری رومیکنن اولش فقط بگین به خاطرخدابعدش منت هم نذاریدبعدش هم اون کارخوب روفراموش کنید

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
واه،خب یه هفته گذشته ها،مشخصه خونه بهم ریخته میشه دیگه،اونم کسی که هزارتا درد داره

پرسیدم ازش گفت بعد ما کسی خونشون نرفته خودشون هروسیله ای رو ک برمیدارن سرجاش کابینتاشون همه بهم ریخته  

گلم همیشه یادتون باشه وقتی یه کاری رومیکنن اولش فقط بگین به خاطرخدابعدش منت هم نذاریدبعدش هم اون کار ...

اصلا تاحالا منت نذاشتم دوتا جاری دیگم اصلا یبار اینکارو نمیکنن اما من میگم ثواب داره اگه پدرومادرخودم بود همینکارو میکردم

اصلا تاحالا منت نذاشتم دوتا جاری دیگم اصلا یبار اینکارو نمیکنن اما من میگم ثواب داره اگه پدرومادرخود ...

شماکاری به جاری هاتون نداشته باشیدشماشخصیت وشعورخودتونوداریدمیرسونیدخداهم میبینه توزندگی براتون جبران میکنه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
گلم همیشه یادتون باشه وقتی یه کاری رومیکنن اولش فقط بگین به خاطرخدابعدش منت هم نذاریدبعدش هم اون کار ...

بعدشم عزیزم میگن باید تعادل رورعایت کنی اگه ن فک میکنن وظیفته به خاطر همین این هفته رو بیخیال شدم باز هفته دیگه تمیز کنم

بعدشم عزیزم میگن باید تعادل رورعایت کنی اگه ن فک میکنن وظیفته به خاطر همین این هفته رو بیخیال شدم با ...

گلم کارای شمابه من  هیچ ربطی نداره شماخودت بهترمیدونی 

شماکاری به جاری هاتون نداشته باشیدشماشخصیت وشعورخودتونوداریدمیرسونیدخداهم میبینه توزندگی براتون جبرا ...

راست میگی هیچ کاری تو این دنیا بی عوض نمی مونه