2777
2789

مردی که فحاشی میکنه با مردی که دست بزن داره هیچ فرقی نمیکنه فحاشی یعنی هتک حرمت یعنی تجاوز زبانی . زندگی با این افراد یعنی هدر دادن عمر و تلف کردن عمر و زندگی هیج فرقی نمیکنه خشونت زبانی باشه یا فیزیکی هر دو تجاوز به حریم خصوصی و  شخصی فرد هست  . با دکتر و مشاوره هم این افراد درست نمیشن چون تربیت فرهنگی خانوادگی و اجتماعیشون اینطور بوده .. اینکه منتظر باشیم فردی اینها رو کنار بذاره یا ترک کنه کاملا اشتباهست ... مخصوصا برای تربیت بچه ها و  محیط خانواده این مردان بسیار خطرناک  هستن  چون زیپ دهنشون رو نمیتونن بکشن و دست و پا و حرکاتشون رو نمیتونن کنترل کنن .از همه مهمتر  هتاکی براشون  راحته و اون قبح و زشت بودن کلمات براشون عادیه . فحاشی یعنی تجاوز زبانی . وقتی   در دعواها فحش های ناموسی و جنسی داده میشه در واقع فرقی با خشونت فیزیکی نیست هر دو تجاوز محسوب میشه در نوع خودش .. بهتر در زندگی خصوصیمون کمی بیشتر تجدید نظر کنیم و اگر به فکر خودمون نیستیم حداقل به فکر فرزندانمون باشیم . بحث من اینجا فقط با جنس مخالف خانمها یعین اقایون هست ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته درسته،،هاااااا،

ولی خودمون هم سعی کنیم تو زندگی خصوصی دیگرون سرک نکشیم،،،اینم یه نوع تجاوزه😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
البته درسته،،هاااااا، ولی خودمون هم سعی کنیم تو زندگی خصوصی دیگرون سرک نکشیم،،،اینم یه نوع تجاوزه😒

البته  این هم یه نوع تجاوز به  حریم  افراد هست کاملا موافق هستم

خشونت کلامی و فحاشی کلا از درک من خارجه نمی تونم تحمل کنم.حتی پیش پا افتاده ترین کلمه های زشتو نمیگم و اصلا نمی تونم جواب بد دهنی رو بدم. یکی از دلایلی که تا حالا ازدواج نکردم قبول کردن ریسک بزرگ زندگی با این تیپ آدماست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄