2777
2789
عنوان

کسایی که تا حالا جن دیدن بیان

5483 بازدید | 47 پست

سلام دوستان .ظهری داشتم تاپیکی که دیروز در مورد جن بود را می خوندم یهو دیدم تاپیک تعطیل شد و من نتونستم بخونم و نظرم را بدهم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از مردم علاقه به فیلمها و کتابهای ترسناک دارن شماهایی که میترسین نیاین همینقدر نمیتونید جلوی خودتون رو بگیرید و بعد در کمال گستاخی تایپک مردم رو پاک میکنید 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

من نمیفهمم چرا گزارش میزنن

دیشب دیدمش

گفتم ظهر میخونم

اومدم دیدم گزارش خورده

خب میترسین نخونین یا بذارین تو روز بخونین

دیگه چرا گزارش میزنید  

بیا اینم گزارش بزن  دِ بزززن دیگه  

سلام (-:

من همسرم شهر دیگه زندگی میکنه و برای همین تو دوران عقد خیلی باهم نبودیم و بیشتر شبها تنها بودم . یه شب بدون اینکه به چیزهای ترسناک فکر کنم و یا به جن فکر کنم یه چیز وحشتناک دیدم .تو خواب و بیداری بودم که اومدم روم را یه سمت دیگه کنم .دیدم یه سری که شبیه به سر گاو و گوسفند هست داشت بهم نگاه میکرد.

بوگو اصلا همه بگن از خاطرات جنیشون منکه دیونه ی این حرفام 

من اصلا این چیزا رو قبول ندارم.

می‌خونمم خنده‌م می‌گیره.

فقط نمی‌دونم چرا دقیقا قبل از خواب از این چیزا می‌ترسم.

تا حالا خواب جن و پری هم ندیدم ولی تا دلت بخواد خواب دزد و تجاوزگر دیدم که هی می‌خوام فرار کنم نمی‌تونم یا دهنم قفل می‌شه جیغم در نمیاد.

بسم الله گفتم کار سختی نیس تو این مواقع یه بسم الله به زبونتون بیارین ضرر نمیکنین که

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

دیگه کارم به جایی رسید که تو اتاق پدر و مادرم می خوابیدم . یه شب یکی از خواهرام قرار بود از شهر دیگه بیاد خونه بابام اینا .

مامانم اینا خواب بودند ولی من بیدار بودم و فقط دراز کشیده بودم .یهو دیدم یکی سیاه پوش جلوم هست فکر کردم خواهرم هست آخه خواهرم چادریه و منم تو تاریکی خوب نمی دیدمش . صداش کردم آبجی اومدی .چندبار صداش کردم یهو ناپدید شد.